cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Kişiler uygulaması ile ilgili birkaç soru

(Topic created on: 07-06-2021 08:28 PM)
195 Views
TürkiyeA51
Active Level 1
Options
Diğer

Öncelikle merhaba.Samsung Kişiler uygulaması ile ilgili birkaç sorum var.Kişileri yönete bastıktan sonra kopya kişileri sil dediğimizde adından da anlaşılacağı üzere sim kartında aynı kişi 2 kere kaydedilmişse onun 1 ini siliyor doğru mudur? Yani herhangi bir şekilde hepsini silmez değil mi? İkinci olarak ben rehbere yeni bir kişi eklediğimde sim karta eklenecek şekilde ayarladım.Mesela sim kartta 100 dü 101 oldu ama google hesabında ve telefonda 100 olarak kaldı.Her seferinde yedeklemem için içe aktarmam mı gerekiyor? Yoksa başka birşey mi yapmalıyım.Zaten ben her seferinde içeri aktardığım için aynı kişiler bir kaç kere kaydedildi.Aynı kişilerin birkaç kere kaydedilmesini kişileri birleştirme yoluyla birleştiremiyorum.Yani sim kartın içinde aynı kişiden 3 tane var ve google hesabının içinde de aynı kişiden 3 tane var.Biraz uzun yazdım.Şimdiden teşekkürler.Aynı sorunlarla karşılaşan kişilere de yardımcı olmuş olursunuz.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Gezgin23
Active Level 8
Diğer
Evet doğrudur, sadece kopyaları birini siler

View solution in context

Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba TürkiyeA51,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Gezgin23
Active Level 8
Diğer
Evet doğrudur, sadece kopyaları birini siler
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba TürkiyeA51,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes