cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Kablosuz Şarj Standı

(Topic created on: 12-10-2024 05:42 PM)
162 Views
Melih_S24FE
Active Level 10
Options
Diğer

Arkadaşlar almayı düşünüyorum, tekli veya 2li olanını kullanan var mı varsa memnun musunuz, şarj hızı önemli değil gece yatarken taktığım için zaten hızlı kablosuz şarjıda kapatırım 4 5 saattede dolsa sorun değil. 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
NaimGalaxy
Active Level 8
Diğer
Bende almayı düşinüyorum ama yani samsung alacaksın diye kaliteli ben 2 alacam çünkü ekosistemim tam ancak yeterli olur yani çok cihazın varsa 2li al yoksa tekli yeterli olur sana

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Diğer
Bende 2 li olanı var gerçekten güzel bir cihaz şarj ile ilgili asla sorun yaşamazsınız öneririm bir yerde telefon şarj olurken diğer tarafta kulaklık veya saat bağlanabilir

View solution in context

Solution
baydeon
Active Level 5
Diğer
Telefonu alırken yanında verdiler ikili olandan ben gittim birde Samsung'un 65w üçlü şarj aletinden aldım ne bilim içinden şarj cihazı çıkacağını tek sorun sadece 2 şeyi aynı anda şarj edebiliyorsun telefon saat kulaklık üçlüsünde bu sorun olabilir de ben hiç kullanmadım öyle çekmecede duruyor

View solution in context

14 Comments
Solution
NaimGalaxy
Active Level 8
Diğer
Bende almayı düşinüyorum ama yani samsung alacaksın diye kaliteli ben 2 alacam çünkü ekosistemim tam ancak yeterli olur yani çok cihazın varsa 2li al yoksa tekli yeterli olur sana
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Kulaklığım Fe olduğu için desteklemiyor fakat telefon dışında saatim var birde, saati yatmadan önce şarja koyuyorum, telefonuda yatarken koyduğum için yeterli olacaktır. 1k bandına 2li olsa alırdım ama 1.300 en düşüğü oda biraz fazla benim için.
NaimGalaxy
Active Level 8
Diğer
Anladım fe desteklemiyor ama saat var diyorsunuz bütcenizde 2 liye yetmiyorsa bemce tekli alın o zaman zaten saat ve telefonun şarjı aynı güne denk düşeceğini zanetmiyorum şarjın bitmesi konusunda
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Aynen zaten dediğim gibi saati gece taktığım için yatmadan önce takıyorum şarja, telefonu yatarken takıyorum, o yönden sorun yaşamam 😊
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Diğer
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kulan
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Teşekkür ederim:)
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Diğer
Rica ederim
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Diğer
Bende 2 li olanı var gerçekten güzel bir cihaz şarj ile ilgili asla sorun yaşamazsınız öneririm bir yerde telefon şarj olurken diğer tarafta kulaklık veya saat bağlanabilir
Diğer
Alacaksan 2li olanı al , çok memnun kalırsın en güzeli o çünkü