cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, Hatasını Kabul Etti ve Kullanıcılardan Özür Diledi ⚠️📱👇

(Topic created on: 10-05-2024 09:26 PM)
460 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Aşağıda linkini verdiğim ve konu olarak açtığım soruna yönelik Samsung hatasını kabul etti. Detaylara bakacak olursak ;

Samsung Birkaç gün önce eski cihazlar için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu yayınlanan güncelleme bazı eski Samsung akıllı telefonlar için bir önyükleme döngüsünde sıkışıp kalma sorununa neden olmuştu. Bugün ise şirket bu sorunu doğruladı.

Samsung, SmartThings güncellemesinin eski telefonlarda önyükleme sorunlarına neden olduğunu doğruladı.

Samsung, kullanıcılarına SmartThings uygulaması aracılığıyla bir bildirim gönderdi.

image
Samsung açıklama

Samsung, güncellemeyle ilgili sorunu bulduktan sonra bu güncellemeyi uygulama mağazasından çektiğini söyledi. Ayrıca acilen bir çözüm üzerinde çalıştığını da doğruladı. Bu soruna neden olduğu için özür diledi ve etkilenen insanlardan telefonlarına bakım yaptırmak için cihazlarını en yakın Samsung servis merkezine taşımalarını istedi.

Dün yayınladığım ilgili konu ;
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-un-son-güncellemesinin-eski-telefonları-bozduğu-id...

8 Comments
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Yani tamam yazılım hatası da sistemi nasıl çökertebiliyorsunuz arkadaş ya. Benim yazılımda bozuldu mesela arada bir kendini yeniden başlatıyor müzik veya video izlerken. Bozuk yazılım sunuyorlar resmen
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aceleyle kontrol etmeden veriyorlar
Diğer
Benim telefon bu yüzden mi müzik dinlerken yeniden başlatıp duruyor. Özellikle de bluettoh kulaklık ile?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eğer bu haberde geçen modellerden birisi ise evet o yüzden
Diğer
Yani listede yok cihaz s21
Anonymous
Not applicable
Diğer
O yüzden değildir o halde

Eğer otomatik optimizasyon ayarı açılsa onu kapatın
Diğer
Daha önce konusunu açmıştım kapalı ama yine de oluyor garip bende anlamıyorum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Enteresan 🤔