cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Gauss 2 GenAI tanıtıldı

(Topic created on: 11-23-2024 02:45 PM)
279 Views
OğuzAhmet
Active Level 5
Options
Diğer

Samsung, yeni üretken yapay zeka modelini tanıttı. Şirket, Gauss2 GenAI ile Galaxy AI'ı daha hızlı ve daha akıllı hale getirmeyi hedefliyor.

image

Samsung, Gauss 2’yi akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlardan ev aletlerine birçok ürününde kullanmayı planlıyor. Gauss 2 kullanıma sunulduğunda, Call Assist, Chat Assist, Generative AI Edit, Sketch to Image gibi Galaxy AI özellikleri daha hızlı ve kaliteli çalışacak.

Gauss 2, kompakt, dengeli ve supreme olmak üzere üç versiyonla geliyor ve çeşitli kodlama dillerini destekliyor. Birincil nesilden 3 kata kadar daha hızlı çalışıyor.

Kompakt sürüm, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan tamamen cihaz üzerinde çalışabiliyor. Akıllı telefon ve tablet gibi cihazlarda kullanılabiliyor. Dengeli sürüm, verimlilik, performans ve hızı dengeleyerek tutarlı bir deneyim sunuyor ve internet bağlantısı gerektiriyor. Supreme olarak adlandırılan en yüksek sürüm de en iyi performansı sunmaya odaklanıyor. En uygun uzman modelini seçiyor ve belirli görevlerde kullanıcıya yardım ediyor.

Kaynak: "donanımhaber"

7 Comments
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Bixby'nin yerini alabileceğini duymuştum. Ancak doğruluğundan emin değilim
OğuzAhmet
Active Level 5
Diğer
Olabilir ,zaten bixby geliştirilmiyor bu en azından daha çok ülkede desteklenir büyük ihtimalle.
0 Likes
SysTheMore
Active Level 5
Diğer
Paralı olur kesin
OğuzAhmet
Active Level 5
Diğer
Şuan ki ai özelliklerin bile 2025 yılında ücretli olacağı haberi çıkmıştı bunun da ücretli olma ihtimali vardır. Belki ücretsiz versiyonu da olur.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
0 Likes
EmreGRL
Active Level 5
Diğer
2025 sonunda ai paralı olacak konuşmaları aslında galaxy ai değilde gauss2 için olabilir diye düşünüyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yapay zeka gibi çalışacak fakat kullanıcıların yapmak istediği işlemlerde yardımcı olacak yani chatgpt gibi çalışacak..

Anladığım bu..
Yanlış anladıysam affedin..