cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Fotoğraf Düzenleyici Uygulaması Güncellendi 📱👇

(Topic created on: 09-13-2024 02:31 PM)
460 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Samsung Fotoğraf Editör uygulaması yeni bir güncelleme alıyor 3.4.26.26. Bu güncelleme, uygulamayı fotoğraflarınızı düzenlemek için daha da iyi hale getiren bazı iyileştirmeler getiriyor. Galaxy Store'da 69.52MB kurulum paketi boyutunda mevcuttur

imageSamsung fotoğraf düzenleyici 

Yeni güncelleme, uygulamanın daha sorunsuz çalışmasını sağlar ve önceki sürümlerdeki sorunları giderir. Daha önce uygulamayla ilgili herhangi bir sorun yaşadıysanız, bu güncelleme bunları ele almalı ve genel performansı artırmalıdır. Bu güncellemeyle muhtemelen daha sorunsuz ve daha verimli bir deneyim f ark edeceksiniz.

Bu güncelleme Android 14 çalıştıran Galaxy cihazlarıyla uyumludur. Photo Editor'un yeni sürümü, uygulamanın en yeni yazılımla iyi çalışmasını sağlar. Android 14 tabanlı One UI sürümüne sahip cihazlarda mükemmel çalışmasını sağlar. Böylece en yeni özelliklerden tam olarak yararlanabilirsiniz.

Samsung Photo Editor uygulamasını kullanıyorsanız, 3.4.26.26 sürümüne güncelleme yapmak, tüm fotoğraf düzenleme ihtiyaçlarınız için size daha iyi ve daha kararlı bir araç sağlayacaktır.

Samsung Photo Editor uygulaması için en son Eylül 2024 güncellemesini almak için Samsung cihazınızda Galaxy Store'u açarak başlayın. Galaxy Store'a girdikten sonra Samsung Photo Editor uygulamasını bulun, ayrıntılar sayfasını açmak için üzerine dokunun ve ardından Güncelle seçeneğini seçin.

Güncellemeyi henüz Galaxy Store üzerinden almayanlar Apkmirror dan da güvenle indirebilirsiniz...

Kaynak: SammyFans 
16 Comments
SSonmez
Active Level 5
Diğer
Henüz S24 de görünmüyor, simdi kontrol ettim
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık kardeşim. Link'i nasıl mavi yerine normal siyah renk yapabildin ve burada yazıyor basınca siteye atıyor. Bunu öğrenmem lazım önemli bi' gönderimde kullanmak için 😊
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
O şekilde direkt kopyaladığında sistem öyle alıyor zaten
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Hımm anladım sorma nedenim bende bi' gönderi paylaşacağım ama modların gönderimdeki link'i silmemesi için bir yol düşünüyorum o yüzden sana sordum yani modların gönderimde link olduğunu anlamaması lazım. Neyse teşekkürler.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
APK mirror sitesine birşey demiyorlar çünkü güvenli Samsung oraya da yükleme yapıyor
yns21fe
Expert Level 1
Diğer
Linki yazıya gizlemenin çözüm olacağını sanmıyorum link olduğunu her çeşit anlarlar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Hımm anladım. Şimdide Qr kod düşündüm bir deneyeceğim.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bende hâlâ sunucu hatası devam ediyor ilginç olan şu ki uzun gönderi paylaşamıyorum kısa paylaşılıyor. Ve daha yeni Yunus arkadaşımızın mesajını cevapladığımda bile sunucu hatası karşıma çıktı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Tuhaf gerçekten