Original topic:

Samsung Cihazların İyi ve Kötü olduğu yanlar

(Topic created on: 09-28-2025 06:58 PM)
347 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Diğer

Herkese Merhaba Members Ailesi! Bugünki konumuzda Herkesin bilmesini istediğim bir konu var. Özellikle Base modelden amiral gemisine geçmek isteyenlere, yada Başka markadan Samsunga geçince ne gibi artılarınız ve eksileriniz olur bugün onu anlatacağım. Gelin başlayalım:

Öncelikle burada Bu karşılaştırmada Elma'yı dahil etmeyeceğim. Bunun sebebi, Normal kullanıcı için samsung'un bir üstün tarafı bulunmaması. Sadece şöyle bir farkı varki, sadece bazı noktalarda özelleştirmelerin bulunması ve En iyi ürün tercihi bazında elma iyi olsada kuşkusuz F/P Olarak Samsung önde. Ancak zaten F/P olarak Diğer markalarla aşağıda karşılaştırdım. O yüzden Elmayı buraya dahil etmedim😊

Artıları

-Rakiplerinin çoğu Androidi rezalet şekilde kullanmakta. Bunların en başında Çin markaları gelmekte. Samsung Alarak Androidler arasında En iyi arayüzü alabilir, uzun yıllar güncelleme desteği alabilirsiniz. Burada samsung ile aynı hızı veren Google var, ancak samsungda olan ve googleda olmayan birşey var:

-Özelleştirme: Google Saf androidi kullandığı için haliyle hızlı. Ama bu da özelleştirme alanında az olmasına neden oluyor. Samsung aldığınızda, Good lock ile güzel özelleştirmelere sahip olabilirsiniz.

Eksiler
-Güncellemeler: Şunu unutmayın. Samsung almak demek, tarihi belli olmayan güncellemeler, sürekli ısınma ve batarya sorunu çıkartan güncellemeler alacağınızdır. Samsung uzun yıllar güncelleme verse de CSC sisteminden kaynaklı böyle sorunları çıkacaktır.

-Uzun kullanım: Samsung her ne kadar Diğerlerine göre akıcı olsa da Android kullandığı unutmayın. Özellikle samsung kısmında yaşanan diğer problem, cihaz yıllar sonra size arayüz de akıcılığını korusada Bunun yanında daha da ısınan, daha çok pili gitmeye başlıyor. Haliyle S23 ve S22 serilerinde bunu görebiliyoruz

-Ve tabiki Açgözlülük: Artık her yeni çıkan cihaz Çok farklarla çıkmıyor haliyle yeni modellerin satılması için Bazı yazılımsal özellikler sadece cihaz özelinde oluyor. Mesela Now brief'in ne kadar basit özellik olsada S23 serilerine gelmemesi gibi. Bunu şu **bleep** düşünmeyin, ileride çok yüksek ihtimal S25 serisi cihaz kullansanız bile ileride çıkan A serisine verilen ama S25'e verilmeyen çok şey olacak.

İşte artı ve eksileri bunlar. İsterseniz ileride Hem F/P hemde En iyisi bakımından elma ile karşılaştırma yapabilirim. Bu konu çok derin, haliyle yüzeysel geçiyorum. Çok açık olmayan kısımları yada anlamadığınız kısımları yorumlarda açıklayabilirim😊

23 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler 😊🙏
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim😊
S25navy
Active Level 8
Diğer
Iyi canın sıkılmış belliki😂
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Bazen boşluğa düşüp yazıyorum arada😂
S25navy
Active Level 8
Diğer
Overthinkkksss saati diyosun yani 😂
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Daha çok overwrite saati😅😂
S25navy
Active Level 8
Diğer
Hahahahah cok iyiydi bu 😂
Diğer
Hocam çok uzun okuyamadım kısası yok mu 😂
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Samsung alırsanız ileride az özellik alırsınız, güncelleme sonrasında sorunlar yaşarsınız. Ama android tarafındada çoğuna göre en iyisi. Kısa özeti bu hocam😅