Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-26-2020 08:52 PM (Last edited 07-26-2020 09:00 PM by User0000002 ) in
DiğerArkadaşlar merhaba. Bu başlıkta kullanmış olduğum Samsung cihazlardaki deneyimleri paylaşacağım. Bunu seri halinde paylaşmayı düşünüyorum yani her paylaşımda 2 cihaza yer vereceğim. İyi okumalar...
A31: Cihazı 23 Hazirandan beri kullanmaktayım. İlk aldığımda cihaz çok kasma yapıyordu ve bildirim panelini açmakta güçlük çekiyordum ancak sağolsunlar One UI 2.1 (Core değil düz) geldikten sonra bir sorun kalmadı. Günlük 3-3,5 saat civarı cihazı kullanıyorum instagram hariç tüm sosyal medya uygulamalarını kullanarak,arama yaparak cihazı kullanıyorum. Fazla oyun oynamam. Eğer benim gibiyseniz cihaz şarjı 2,5 günü rahat çıkarıyor. Performansı çok iyi,kamerası zaten mükemmel yani cihaza 5 üzerinden 4,5 puan veriyorum. Yarım puan kırma sebebim ise çok geç açılıyor.
S10e: Cihaz tamamen fiyat performans cihazı. Sadece şarj az gidiyor. Bu cihazda gelişmiş kamera özellikleri,gelişmiş daha bir çok özelliği ile abilerine(S10, S10+) çekmiş. Ancak biraz önce de dediğim gibi cihaz şarjı daha fazla gidebilirdi. Cihaz çok sağlam bir kasanın içinde yani yere düşme olaylarında mesafeye bağlı olarak cihaz kolay kolay hasar almıyor. Eğer yine üstteki gibi kullanırsanız cihaz şarjı sizi 1 günü rahat çıkarıyor ancak cihazı dışarıda aktif kullanıyorsanız 10.000mAh değerinde bir powerbank almanız gerekebilir. Cihazın açılması çok hızlı ve herhangi bir kasma olayı söz konusu olmuyor. Ancak cihaz 2 saat video izledikten sonra biraz ısınabiliyor. Bu cihaza 5 üzerinden 5 puan veriyorum. Ancak batarya sorunu android 11 ile çözülemez ise puanı 4.5 e indireceğim.
Evet arkadaşlar olaylar bu şekilde size elimden geldiğince bu iki cihazı aktif kullanan birisi olarak deneyimlerimi paylaştım. Hoşça kalın...
2 Comments
A50Realkinq
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2020 09:41 PM (Last edited 07-26-2020 09:42 PM ) in
Diğer
valla dostum samsumg candir abimde huawei p40 lite HUAWEI aldik ne google var ne gmail destegi ne baska bisey oyuna giremiyosun isini yapamiyosun telefonu satamiyosun ki bile XIAOMI aldik imei calindi cok sacma isler samsungtan sasmam daha telim a50 cok cok memnunum 1 kere tık demedi kasmadi donmadi
a50cihesap2
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2020 10:16 PM in
Diğer
youtube ve harici uygulamalar belli uygulamalarla kuruluyor(resmi)
pubg ve cod u sitesinden resmi indiriyorsunuz google uygulamaları boş yere ram yemiyor,daha ne istiyosun bende a50 kullanıyorum
pubg ve cod u sitesinden resmi indiriyorsunuz google uygulamaları boş yere ram yemiyor,daha ne istiyosun bende a50 kullanıyorum