Original topic:

Samsung Buds 3 Pro Kulaklık Değerlendirmem 👇

(Topic created on: a month ago)
209 Views
onurtuna
Active Level 10
Options
Diğer
Ses kalitesi 5/5 
Anc kalitesi 5/4.7
Mikrofon kalitesi 5/4.6
Şarj performansı 5/4.7
Malzeme kalitesi 5/5 
Kulağa oturması 5/5

Özetleme yaparsak kulaklığın rengine göre şuan itibari ile beyaz rengi 5.800TL gümüş rengi 6.500TL bu fiyatlara almaya değmez gereğin den fazla pahalı bence en fazla 5.000TL gibi bir fiyatı hakediyor.

Örnek vereyim huawei freeBuds 7i Buds 3 Pro dan genel olarak bir tık daha iyi ve fiyatı 5.000TL civarı 

9 Comments
Mutare
Active Level 6
Diğer
Ben malzeme kalitesine 2 verirdim spen gibi kokuyor kulağımıza giren bir şeyin spen gibi kokması mantıklı değil
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Benim kulaklık da öyle bi koku yok hocam berki part 1 part 2 olayı olmuştur ilk partılar zaten genel de sıkıntılı oluyor
Mutare
Active Level 6
Diğer
Cihaz ikinci üretim ilki yanık kokuyordu kulaklıklar ve kılıf değiştirdiler bu da spen gibi kokuyor normaldir diye tekrardan göndermeyeceğim gönderi açmıştım
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Anladım hocam geçmiş olsun o kadar para verdik den sonra uğraşmak cok can sıkıcı paranla rezil oluyorsun benim kulaklık da da M beden silikonu çıkarır iken yırtıldı malesef
Mutare
Active Level 6
Diğer
Ben de siyah modeli var hocam garip kısmı tr cihazımı avrupa modeliyle değiştirdiler gördüğüm kadarıyla İspanya. Sağ tek ve sol tek birbirinin eşi değil sonradan eşleştirmişler. İkinci üretim olması en azından iyi. Birkaç ay sonra yeni bir gönderi açarım.
sefa123
Active Level 5
Diğer
ilk cıktıgında 5.750 aldım parasını sonuna kadar hak ediyor ses gayet iyi power amp iyi uyum saglıyor hala pili iyi gidiyor a56ile kullanıyorum
onurtuna
Active Level 10
Diğer
A56 ile ben de kullanıyorum ama keşke kafa sallayarak arama kabul etme red etme özelliği olsaydı daha pratik olurdu huawei freeBuds 7i de bu özellik var hocam
0 Likes
Diğer
Buds 3 fe önerir misiniz
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Ben FE modellerini sevmiyorum hocam özellikleri kırpıldığı için tabi bütce ile alakalı
0 Likes