cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung, Android 15 / One UI 7.0 Güncellemesini Ne Zaman Yayınlayacak?📱✨👇

(Topic created on: 06-18-2024 11:30 AM)
1772 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer

Milyonlarca Samsung kullanıcısının gözü kulağı büyük bir tasarım değişikliği getirecek olan Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesinde.

image

Samsung kullanıcılarının bundan sonraki süreçte bekleyecekleri güncelleme Android 15 tabanlı One UI 7.0 olacaktır.

One UI 7.0, Android 15 ile birlikte gelecek ve son iki yılda piyasaya sürülen çoğu Galaxy telefon ve tablet bu güncellemeyi alacak. Peki One UI 7.0’ın ne zaman gelmesini bekleyebiliriz?

Android 15 / One UI 7.0, Ekim ayında Samsung cihazlarına gelebilir

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre Android 15 tabanlı One UI 7.0‘ın dağıtımına ilk olarak ekim ayında başlanacak. Samsung’un büyük güncellemeleri her yıl daha erken yayınlamasını bekleyebiliriz, fakat One UI 6.1’in uygun cihazlara gelmesi beklenenden fazla zaman aldı.

One UI 7.0 için beta programının ekim ayında başlaması, resmi dağıtımın ise kasım ya da aralık ayını bulması bekleniyor. Bunun nedeni yapay zeka gelişmelerinin One UI 7.0 ile devam edecek olması ve Samsung’un uzun zaman sonra yeni sürümle birlikte arayüzde radikal değişikliklere yer verecek olması.

Kaynak: Tekno Burada 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık Tolga.
Aralık sonu gibi gelir bize.
Android 14, 26 Aralık'ta gelmişti.

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
eline sağlık🥰🙏

View solution in context

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Köklü değişikliklerin kullanıcı alışkanlığını fazla etkilemememsi planlanıyormuş hocam. Başarabilirlerse tabi
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Umarım öyle olur bildirim panelinin değişeceği söyleniyor bu ikonlar sanırım renkli olacak gibi duruyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet daha önceki paylaşımlarınızda görmüştüm sanki.

Aslında şöyle Windows 11'deki gibi 3D dinamik tasarımlı ikonlar eklense bence güzel olur. Elbette herkes benle aynı fikirde olmayabilir ancak renkli bir tasarım için bence olabilir
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
olabilir tabii ki neden olmasın
Diğer
Ben renkli bildirim panelini şahsen sevdim. Daha kullanışlı hale yapabilirler ise çok güzel olur.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Senin ana telefon ne kendi kullandıgin
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
a14 yedek olarak da redmi 12c
Diğer
Merhaba benim s23 android kaça kadar güncelleme alacak s24 almadığıma pişman olmam umarım
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
4 yıl android 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak