Original topic:

Samsung 20.000 mAh Powerbank Nasıl Resetlenir?

(Topic created on: 10-07-2025 08:37 AM)
207 Views
altay_
Active Level 3
Options
Diğer

Selamlar, Samsung EB-P4520 model 20.000 mAh powerbank'ımı bugüne kadar sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım. Ancak bugün, powerbank'ımı şarj etmek için 45 Watt'lık orijinal Samsung adaptör ve kablosunu kullanmama rağmen, şarj olma süresi oldukça uzadı. Normalde 3-4 saatte tam şarj olurken, bu süre oldukça arttı. Powerbank'ımı her zaman günlük ve normal bir şekilde kullanırım. Acaba, diğer markalarda olduğu gibi, bu modelde de bir sıfırlama işlemi mevcut mudur veya başka bir çözüm öneriniz var mıdır?

image
 EB-P4520

6 Comments
orhans24Fe
Active Level 8
Diğer
Açma kapatma tuşuna basılı tutunuz mu
altay_
Active Level 3
Diğer
Evet, yaptım hocam ama işe yaramadı.
0 Likes
CanST
Active Level 7
Diğer
7sn filan basılı tutunca sıdırlanıyordu ve sıfırlandığında ışıklar yanıp sönüyor
altay_
Active Level 3
Diğer
O şekilde deneyeceğim.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 2
Diğer
Powerbankalrda reset neden olsunki. İlkez duydum. Eğer yavaş şarj oluyorsa bu şarj cihazı ve kablosu ile alakalıdır bide şebeke voltajı ile. Şarj cihazı her fişe takılırken ark yapar bu ark zamanla dirence sebep olur. Başka bir prizde deneyin.
Powerbank pillerinde sorun varsa şarj çabuk dolar ve çabuk boşalrı.
Ama ağır dolması karşı tarafla alakalıö
0 Likes
altay_
Active Level 3
Diğer
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Fakat aynı şarj cihazı telefonda sıkıntı olmadan hızlı şarj yapabiliyor. Ayrıca; yeni nesil cihazlarda resetleme işlemi vardır. Farklı model Powerbank cihazlarda dahil.
0 Likes