Original topic:

SOSYAL MEDYA UYGULAMALARINA

(Topic created on: 4 weeks ago)
260 Views
HASAN_S24FE_S25ULTRA
Expert Level 4
Options
Diğer
KİMLİK DOĞRULAMA GELİYOR.

SİZİN BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZ NEDİR ?
12 Comments
Diğer
Bu yüzden vpn'e para ödüyorum. Vpn açık olduğunda sizi buradan alıp hoop başka ülkeye götürüyor. Maalesef yapılabilecek tek şey bu. Ne dersek diyelim geri dönmeyecekler1776705645155.jpg
Diğer
Vpn hakkında'da önlem alabilirler ama bellide olmaz
Diğer
Yapabilecekleri en kötü senaryo vpnleri engellemek. Ama yurd dışında aylığı 1.5-2 euro olan sunucular alıp vpne de dönüştürülebilir, buda mümkün. Onun dışında vpn olduğu sürece engellemeleri imkansız
Diğer
Proton vpn devlet böyle bi yasak koyarsa uygulamayacağız dedi geçen twitter ve sosyal medyadan
Diğer
Ya şu an uygun fiyatlı ve güvenilir olduğu için kullanıyorum, başka alternatifler var. Vpn kendi doğası gereği paketleri şifreleyip gönderiyor, yani benim yaptığım gibi mesela bulgaristan ayarladığımda paketlenen veri bulgaristanda açılıyor ve internete oradan bağlanıyor. Haliyle sosyal medya uygulamalarına bulgaristandan girmiş oluyorum. Umarım proton kendi içinde engel koymaz bakalım yasa çıkınca göreceğiz
Diğer
Aynen öyle hayırlısı bakalım
Anonymous
Not applicable
Diğer
vpnlere düşünenleme gelmesi çok olası , devlet bana bilgi ver diyecek , servislerde olmaz öyle şey diyecek , ardından devlet "biz sizin çocuklarınızı korumaya çalışıyoruz , biz onlardan veri istedik vermediler ,vpn ler ondan yasaklıyoruz" derler
Diğer
Geriye kendimiz sunucu açmak kalıyor ya bakalım hayırlısı. Benim arkadaşım öyle yapıyor bulgaristandan sunucu alıp vpne dönüştürüyor kendisi tek başına kullanmış oluyor. Böyle bir çözümde var en azından
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
dünya ile iletişimizi de keserler yakında , yavaş yavaş kuzey koreye dönüyoruz.