cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SMART TAG 2 Ne Düşünüyorsunuz.

(Topic created on: 11-03-2023 05:58 PM)
393 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Diğer

Smarttag 2 motorumu takip amacli kullanmayi düşünüyorum sizce performansı nasil olur ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
emrahsagdic
Active Level 1
Diğer
Bende smart tag ilk nesil mevcut gayet memnunum motosikletim 2 defa çalındı biri istanbul biri bursadan, smart tag olmasa şuan motosiklet diye birşey yoktu 😀, biraz konum şaşabiliyor çünkü konumu yanından geçen bir samsung cihazdan alıp size gönderiyor ama işlevselliği bence mükemmel,1 hafta nerelere gidildiğine dair kayıt da yapıyor, şarjı 1 seneyi geçik gidiyor (1. Nesil için) işlevselliği süper bence.

View solution in context

7 Comments
Arif33332
Active Level 7
Diğer
Alacaktım ama bluetooth teknolojisine çok güvenmiyorum en güzeli sim kartlı gpsli takip cihazları
murat77d-S23
Active Level 7
Diğer
Takip cihazlarindada aylik abonelik var diye biliyorum birtane bundan alip koysak is yaparmi acaba
younesz
Expert Level 1
Diğer
Bluetooth nasıl oluyor ya
Solution
emrahsagdic
Active Level 1
Diğer
Bende smart tag ilk nesil mevcut gayet memnunum motosikletim 2 defa çalındı biri istanbul biri bursadan, smart tag olmasa şuan motosiklet diye birşey yoktu 😀, biraz konum şaşabiliyor çünkü konumu yanından geçen bir samsung cihazdan alıp size gönderiyor ama işlevselliği bence mükemmel,1 hafta nerelere gidildiğine dair kayıt da yapıyor, şarjı 1 seneyi geçik gidiyor (1. Nesil için) işlevselliği süper bence.
murat77d-S23
Active Level 7
Diğer
büyük ihtimmale bende alip sizin kullandiginiz sekilde kullanacagim degerli fikriniz icin teşekkürler 😀
emrahsagdic
Active Level 1
Diğer
Bence imkanınız varsa 1 dk bile beklemeyin derim hiç pişman olmayacaksınız. Parasını sonuna kadar hakeden nadir cihaz bence
murat77d-S23
Active Level 7
Diğer
Kilifla birlikte kampanyasi vardi onu kacirdik ama dediginiz gibi yapacağım zaten motorun yerini gostersin yeter allah korusun calinma durumunda en kotu arayacagimiz bolgeyi yeri biliriz