cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SD Kart Sorunu

(Topic created on: 07-25-2020 09:56 AM)
103 Views
0x0001
Active Level 8
Options
Diğer

Arkadaşlar Merhaba

SD Kartımın Sorunu Şu

İçinden silmek istediğim Fotoğrafları
Video vb. Şeyleri silmek istediğimde bazen silinip tekrar yükleniyor bazen Silinemiyor diyor.
Ne Yapmalıyım SD Kartımda Bazıları Gerekli bazıları ise Gereksiz Fotoğraf Video vb. Var.

Sizce Ne Yapmalıyım?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Başka bir sd kart takip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol etmenizi tavsiye ederim

Yâda kullandığınız sd kartı başka bir telefona takın ve sorun var mı diye kontrol ediniz

Eğer sorun teflondan kaynaklandığını düşünüyorsanız samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

Durumun incelenebilmesi için Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisini arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

View solution in context

2 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Başka bir sd kart takip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol etmenizi tavsiye ederim

Yâda kullandığınız sd kartı başka bir telefona takın ve sorun var mı diye kontrol ediniz

Eğer sorun teflondan kaynaklandığını düşünüyorsanız samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

Durumun incelenebilmesi için Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisini arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
0x0001
Active Level 8
Diğer
Teşekkürler Dostum.