cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAYIN MODLAR BUNU İYİ OKUYUNUZ!

(Topic created on: 10-13-2024 07:35 PM)
243 Views
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Options
Diğer

İyi çalışmalar. Her seferinde bu members uygulaması sorun çıkartıyor. Gönderiyi açtığım zaman beğeni seçeneğine bastığım anda bazı zamanlar ekran ya üste çıkıyor ya da aşağı tarafa kayma yapıyor. Bu tür sorunları ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz merak ediyorum... 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Merhabalar
Sorunlarınızı ilgili birime aktardık😂

View solution in context

Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Sizlerden gelen geri bildirimleri her zaman önemsiyor ve ilgili birimlerimize aktarıyoruz teşekkür ederiz 😂😂😂🤣🤣

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Abi s20feye devam mı ediyorsun yoksa değiştirdin mi en son şikayet ediyordun diye hatırlıyorum telefonla ilgili

View solution in context

Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ABDUSSAMED41,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

13 Comments
Solution
Diğer
Merhabalar
Sorunlarınızı ilgili birime aktardık😂
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Diğer
Öyle diyorlardır içlerinden eminim 😂
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Sizlerden gelen geri bildirimleri her zaman önemsiyor ve ilgili birimlerimize aktarıyoruz teşekkür ederiz 😂😂😂🤣🤣
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Diğer
Eyvallah canım modummmm 😂
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
O ben değilim işte maalesef 😂
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Diğer
Sağlık olsun be varlığın yeter 😂
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Sağol kardeşim benim teşekkür ederim 😊🙏👍
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Abi s20feye devam mı ediyorsun yoksa değiştirdin mi en son şikayet ediyordun diye hatırlıyorum telefonla ilgili
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Diğer
Hafızan kuvvetli maşallah. Artık devam etmiyorum o cihazla honor 90 kullanıyorum tablet olarak da tab s9 fe plus