cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG UN EKSİLERİ

(Topic created on: 08-26-2021 05:19 PM)
116 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

1) Çok saçma ve çok sayıda cihazlar çıkarması

2) Çocukça hareketleri ( her ülkeye eşit şekilde güncellemeler verilmiyor bixby çok boş galaxy store geliştirilmiyor )

3) Az büyük güncelleme veriliyor ( özellikle galaxy s ve note serilerine yazık ve bu s ve note serilerine verilen parayla iphone almak daha mantıklı )

4) Exynos snapdragon gibi performans vermiyor ve telefonlarda kronik ısınma şikayetleri oluyor ve her ülkeye snapdragon vermemesi dünyanın en saçma düşüncesi.

5) Android çöpüne mahkum.
6 Comments
SHADOWTürk
Active Level 7
Diğer
İddaya göre galaxy store'un gelişmemesinin asıl sebebi google galaxy store'un gelişmemesi için samsung'a para teklif ediyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hep google zaten o zaman yapacak birşey yok başta birakmayacaktı kendi sistemini o zaman apple üstün olacak demekki ios hep zirve o zaman
Diğer
Sen o zaman Samsung u sen yönet onu sen halledersin😬😬
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bende büyük bir samsung hayranıydim ama şu saçmalıkları bitmiyor şunu kabullenin o zaman
apple > samsung
Diğer
Niye Samsung iyi epple cihazları 4 yıl 3 ay yaşıyor farkındamısın teknosada tablet mühendisi ile görüştüm bana öyle dedi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kanka ios çok stabil ve a14 bionic gibi güçlü işlemciyle telefon mükemmel oluyor her uygulama geliştiricileri mesela apple a özel uygulama yazıyor apple daki ile android deki uygulama arayüzü özellikleri bile farklı bak fanboy olabilirsin ama gerçekleride kabullenmeliyiz samsung bunların farkındamı bilmiyorum ama ders çıkarıp rakibini ezmesi lazım ama ezebilmesi için android sistemini bırakmak zorunda fakat imkansız gibi google izin vermez o yüzden apple herzaman samsung tan üstün olacak maalesef