cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 tablet mi Bilgisayar mı?

(Topic created on: a month ago)
151 Views
samet_snr
Active Level 4
Options
Diğer

Üniversite için tablet alacağım da s9 mu mantıklı olur yoksa 20 k ya kadar zorlayabileceğim güzel bilgisayarlar var mı? 

Yorumlarınızı alabilir miyim, teşekkür ederim. 
10 Comments
Diğer
20k'ya güzel bilgisayar kaldığını düşünmüyorum. Okuyacağın bölüme bağlı.
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Belki Excel falan açmak için basit iş bilgisayarları vardır hocam
0 Likes
Diğer
Aslında 5-6 ay önceye kadar 12.nesil i5'li 8 gb RAM'li bilgisayarlar vardı. Şimdi ne olmuştur bilmiyorum, öğrenci indirimi falan varsa belki olabilir tabi
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Olsa olsa 25 olmuştur pek çıkacağını sanmıyorum. 8 GB günümüzde standart altı sayıldığı için diye düşünüyorum. İşlemci var olsa da RAM olmayınca pekte etkisi olmuyor
0 Likes
Diğer
Doğrudur hocam ben de o yüzden yazmıştım 20k'ya iyi bir şey kalmamış olabilir diye. 3 chrome sekmesi bile 1 gb ram kullanıyor artık
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Eskiden 4 5K olan bilgisayarlar Linux ile uçardı. Çok değil 2 3 yıl önce. Şimdi 20K bilgisayarlar Linux kullanmak zorunda kalıyor
0 Likes
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
2013 yılında oyun bilgisayarı toplamıştık o zamanın parası 4 bin civarı şimdi sağlam bir bilgisayar toplamak için baya bir para harcar en iyisi tablet almak daha mantıklı
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
eger teknik bir program okuyacaksan(makine,elektrik,otomasyon,uçak grafik tasarım vb),kesinlikle laptop çünkü çizim için gerekli olacak,sunum için gerekecek ama eşit ağırlık veya sözel bölüm içinse tablet(ben tablete para vereceğime laptobu her türlü tercih ederim çünkü geliştirilebilir ve daha fonksiyonlu) olabilir,o da düz androidse boşver,yazılımı gelişmiş olanları bul ve tercih et,batarya ömrüne bak,kullanıcı yorumlarını okuyup öyle seç.
0 Likes
samet_snr
Active Level 4
Diğer
Bahsettiğiniz kadar işim olmayacak cihaz ile sadece not tutma okuma vs video izleme gibi işler yapacağım. 20 bine kadar beni tatmin edecek pc bulabilir miyim ki