9Wraith
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
ilk aldığım zaman ile 8 ay sonra oluşan FPS droplarında 10 kat **bleep** var mesela birisiyle konuşurken oyun oynuyorum diyelim ağır bi oyun eskiden bi gram ısınma yada FPS drop yaşamıyordum şimdi ise hepsi 10 kat **bleep** ile arttı bazen hatta telefon çok ısındı uyarısı verip kendi kendisini kapatıyor veya donup kalıyor FPS 1 altında oluyor ne yaparsam yapayım oyundan çıkamıyorum bu problemi nasıl çözebilirim
2 Comments
__S24FE__
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-03-2025 04:34 PM in
Diğer
Reis yaşadığın durum kötü ...
Bende 2 mayıs 2025 de aldım bende de cihaz drop yiyor ve soba gibi oluyor şarjı zaten demiyorum bile günde 3 kere şarj olur mu ?...
Dostum en iyisi sen ya cihazı servise ver sorunu düzeltebilirler ise iyi yok duzeltemezlerse sat gitsin
Bende şuana kadar hiç uyarı verip kapanmadı bu ciddi bir sorun ..
Bende 2 mayıs 2025 de aldım bende de cihaz drop yiyor ve soba gibi oluyor şarjı zaten demiyorum bile günde 3 kere şarj olur mu ?...
Dostum en iyisi sen ya cihazı servise ver sorunu düzeltebilirler ise iyi yok duzeltemezlerse sat gitsin
Bende şuana kadar hiç uyarı verip kapanmadı bu ciddi bir sorun ..
9Wraith
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-03-2025 04:44 PM in
Diğer
servis olarak direkt resmi yere götürdüm problem yok diyerek geri verdiler yormayın cihazı dediler bitti bi cihaza 25-30 bin veriyoruz cihazı yormayın diyorlar