Anukhra
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
?
6 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 10:42 PM in
Diğer
Kronik bir sorun olabilir veya olmayabilir alınca göreceksiniz😃
BerkeS24Plus
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 11:04 PM in
Diğer
Bizzat kullanıyorum ve kumlanma sorunu yok. Bunu kim ortaya attı onu hiç anlayamıyorum. İçiniz rahat olsun çok güzel bir cihaz.
user619397
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 11:09 PM in
Diğer
araştırma yaparsanız ilk üretimlerde var bu sorun demekki şanslıymışşınız ve size yeni üretim gelmiş. ama malesef benimkinde bu sorun mevcut ve servis te hiçbirşey yapmadı halbuki samsung sorunu kabul ediyor ama servislere bir hal oluyor.
BerkeS24Plus
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 11:10 PM (Last edited 09-09-2025 11:11 PM ) in
Diğer
Hocam benimki de 2024 ağustos öncesi üretim. Zaten bu pil sağlığı göstermemesinden anlaşılıyor. Benimkide öyle. Kumlanmadan kastınız tam olarak nedir. Arka planda gren mi olmasını diyorsunuz ? 2024 ağustos sonrası üretilenlerde pil sağlığı göstergesi mevcut. Bu kumlanma durumu yazılım kaynaklı olabilir
user619397
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 11:31 PM in
Diğer
sakamı cidden samsung sonradan uretilen s24 lere pil sağlığı mı getirdi? cidden saka gibi abi inanmıyorum sok oldum resmen. esas konuya gelecek olursak suan o sorumu gormenşn tam zamanı. boyle koyu gri gibi bir rengin üzerinde quick paneli açın ve ışığı sonuna kadar kısın. eper dikkatli bakarsanız sanki ekran kirli ve pürüzlüymüş gibi gösteriyor. hani kullanıma bir engeli yok fakat sorun mu sorun yani
user619397
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-09-2025 11:32 PM in
Diğer
ha bide kumlanma asla yazılım ile alakalı değil samsung s24 kerden itibaren ekranlarına bir geliştirme yaparak tıpkı apple daki gibi aod da duvar kağıdo gösterme geldi. ne olduysa ondan sonra oldu zaten sorun da bundan kaynaklandı malesef