cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24+ PİL PERFORMANSI 👇

(Topic created on: 05-31-2024 02:00 PM)
348 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

PİL DAHA OPTİMİZE OLMADI ! 

Full wifi kullanımı 

120hz ekran açık

adaptif parlaklık açık

AOD kapalı

güç tasarruf kapalı 

Ekran çözünürlüğü QHD+

Performans profili standart 

Wifi mobil veri Konum ve sekronizasyon sürekli açık 

Hava durumu belirli aralıklar ile arka plan da sürekli güncelleniyor

Telefon da kısıtlama vs yapmadım oyun vs oynadım telefonu zorlayacak şeyler yapmadım!

%50'lik kullanım da tiktok youtube whatsapp members telefon konuşması vs olarak kullandım 

12 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Optimize olmadan yaklaşık 10 saat açık ekran süresi demek bu. Gayet iyi bence şuan için

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gayet iyi maşallah daha iyilere inşallah 🙏❤️

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Farkettim. Sadece rahatlıkla aod kullanabilirsin. Şimdiye kadar hiçbir cihazımda o özelliği kapatmadım ben. Ve öyle kayda değer bi şarj tüketimi yok. Faydalı bi özellik. Bence kullanılmalı. Şarj konusunda çekinmene gerek yok. Bana şarj açısından hiç problem yaratmadı..

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Benim böyle bi deneyimim olmadı. S24 serisinde ki aod bahsetmiyorum. Klasik aod benim söylediğim. Siyah ekranda sadece saat tarih ve bildirim simgelerinin gösterildiği özellik. O da sadece ekrana tek dokununca açılan onun haricinde sürekli açık olmayan aod'den bahsediyorum. Asla 8-10 arası bi şarj tüketimi yok. En azından bende hiç olmadı..

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Yani öyle rahat ediyosan öyle kullan tabi. Aod ciddi bi rahatlık bence. O yüzden söyledim. Ekrana dokunmadığın sürece ekran normal sürekli kapalı kaldıği için ciddi bi tüketimi de yok. Atıyorum saate bakmak için ekranı tamamen uyandırmak yerine tek dokunup aod uzerinden görür daha az şarj tüketirsin. Bildirimleri görmek için ekranı uynadırmak yerine yine aynı şeyi yapar daha az şarj tüketirsin. Kilit açacağın zaman ekranı uyandırıp parmak izi okutmak yerine aod üzerinden okutur yine daha az şarj tüketirsin. Ama tabi tercih senin kardeşim

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çok iyi kankam 👍

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Tek farklılık dokunma sayısı değil ki kardeşim. Senin yaptığın şekilde ekran her seferinde tamamen uyanıyor. Diğer şekilde ekran uyanmıyor. Aod üzerinden yani siyah ekran üzerinden hallediyosun. Ama dediğim gibi sonuçta sen nasıl rahat hissediyosan öyle kullan tabi..

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Önemli olan bu 🤙🏻😄

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Valla çok iyi kankam 😁 baya memnunum şimdilik her şey yolunda

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Çok iyi 🤘🤘

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Bu süre artacak biraz daha 😎👌

View solution in context

20 Comments
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Optimize olmadan yaklaşık 10 saat açık ekran süresi demek bu. Gayet iyi bence şuan için
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bide hiç bir kısıtlama vs yapmadım hocam herşey en yüksek de yani
0 Likes
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Farkettim. Sadece rahatlıkla aod kullanabilirsin. Şimdiye kadar hiçbir cihazımda o özelliği kapatmadım ben. Ve öyle kayda değer bi şarj tüketimi yok. Faydalı bi özellik. Bence kullanılmalı. Şarj konusunda çekinmene gerek yok. Bana şarj açısından hiç problem yaratmadı..
Anonymous
Not applicable
Diğer
%8 %10 arasi şarj yiyor hocam aod
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Benim böyle bi deneyimim olmadı. S24 serisinde ki aod bahsetmiyorum. Klasik aod benim söylediğim. Siyah ekranda sadece saat tarih ve bildirim simgelerinin gösterildiği özellik. O da sadece ekrana tek dokununca açılan onun haricinde sürekli açık olmayan aod'den bahsediyorum. Asla 8-10 arası bi şarj tüketimi yok. En azından bende hiç olmadı..
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım hocam ben AOD tamamen kapattım çift dokunarak kapatıyorum parmak iziyle de acıyorum yada çift dokunarak ekranı uyandırıyorum
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Yani öyle rahat ediyosan öyle kullan tabi. Aod ciddi bi rahatlık bence. O yüzden söyledim. Ekrana dokunmadığın sürece ekran normal sürekli kapalı kaldıği için ciddi bi tüketimi de yok. Atıyorum saate bakmak için ekranı tamamen uyandırmak yerine tek dokunup aod uzerinden görür daha az şarj tüketirsin. Bildirimleri görmek için ekranı uynadırmak yerine yine aynı şeyi yapar daha az şarj tüketirsin. Kilit açacağın zaman ekranı uyandırıp parmak izi okutmak yerine aod üzerinden okutur yine daha az şarj tüketirsin. Ama tabi tercih senin kardeşim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sizin dediğinizle aynı şey hocam siz sadece bir kere dokuyorsunuz ben 2 kere dokunuyorum tek **bleep** bu sadece
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Tek farklılık dokunma sayısı değil ki kardeşim. Senin yaptığın şekilde ekran her seferinde tamamen uyanıyor. Diğer şekilde ekran uyanmıyor. Aod üzerinden yani siyah ekran üzerinden hallediyosun. Ama dediğim gibi sonuçta sen nasıl rahat hissediyosan öyle kullan tabi..