cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 FE ve A56 Konusu.

(Topic created on: 03-22-2025 05:22 PM)
401 Views
MuhammedA24
Active Level 6
Options
Diğer
Tartışalım dostlar. Sizin düşünceleriniz neler?

Sizce a56 mı S24 FE mi?

image

image

Arkadaşla bu konuyla ilgili 1 saat tartıştık ama hala a56 s24 fe den daha iyi diyor. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum bu konu hakkında.

(18:20 Arkadaş an itibariyle gönderiyi sildi. En sonunda kendini savunamayıp pes ediceksen tartışmaya bile girmeyeceksin.)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Diğer
S21fe bile A56dan daha iyidir, kötülemek amacım değil ama gerçekçi olmakta fayda var. İşlemciler ve geekbench skorları, antutu skorları bariz farkları ortaya koyuyor. S24feyi A56dan kötü görmek bir meczubun yapacağı iştir veya teknolojiden anlamayan, sadece tarih olarak yeni çıkan telefonu daha iyi sanan birinin söyleyeceği iştir. Sürüm olarak yeni olması da iyi olduğu anlamına gelmez. Böyle birini ciddiye almamak gerekir çünkü elimizde işlemci gücü testleri mevcut, kanıtlar ortada, sadece söz ile anlatarak savunma yapılamaz. Antutu ve geekbench skorlarını açmak yeterli olur.

View solution in context

15 Comments
Igalaxy
Active Level 7
Diğer
Resimdeki arkadaşa katılıyorum a56 daha iyi
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Diğer
Resimdeki flopos daha chat gpt kullanmayı bilmiyor
Diğer
Karar senin yerinde olsam biraz para verir s24 fe alırım
0 Likes
HakanS23FE
Active Level 2
Diğer
a56 nın sadece pil dayanıklılığı hafiften daha iyi diğer özelliklere bakarsak a56 alacagıma 2000 tl daha koyar s24 fe alırım
MuhammedA24
Active Level 6
Diğer
Aynı fikirdeyim.
Solution
Diğer
S21fe bile A56dan daha iyidir, kötülemek amacım değil ama gerçekçi olmakta fayda var. İşlemciler ve geekbench skorları, antutu skorları bariz farkları ortaya koyuyor. S24feyi A56dan kötü görmek bir meczubun yapacağı iştir veya teknolojiden anlamayan, sadece tarih olarak yeni çıkan telefonu daha iyi sanan birinin söyleyeceği iştir. Sürüm olarak yeni olması da iyi olduğu anlamına gelmez. Böyle birini ciddiye almamak gerekir çünkü elimizde işlemci gücü testleri mevcut, kanıtlar ortada, sadece söz ile anlatarak savunma yapılamaz. Antutu ve geekbench skorlarını açmak yeterli olur.
MuhammedA24
Active Level 6
Diğer
Arkadaşı ne yaparsam yapayım ikna edemedim😂
Diğer
Arkadaş o telefonu aldığı için psikolojik olarak kendini üstün çıkarma güdüsü içerisinde. Fakat gerçekler hiç de öyle değil. Ayrıca eğer istersem gptyi öyle bir yönlendiririm ki nokia 3310u s25den iyi olarak söylemesini sağlarım. Arkadaşın argümanlar çok zayıf ve ciddiye alınmayacak düzeyde. Dediğim gibi satın aldığı için daha iyi olarak göstermeye çalışıyor. Psikolojik bir insan davranışıdır bu, sen de zamanını harcama derim.
MuhammedA24
Active Level 6
Diğer
İşte bunu idrak edemiyor. Bende cidden kendince bir kanıt verebilecrk mi diye bekledim.