cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23FE almam mantıklı mı?

(Topic created on: a month ago)
303 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

S23FE almak mantıklı mıdır sizce? Az önceki konuda sorduğumda S23FE önerildi ama nasıldır ısınma vs. Yaşar mıyım?

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Aykut
Expert Level 5
Diğer
S24FE yi bekle

View solution in context

Solution
Aykut
Expert Level 5
Diğer
S24 de ki işlemcinin aynısı sadece saat hızı düşük 3.2 yerine 2.8ghz

View solution in context

Solution
JustWatch_AI
Active Level 4
Diğer
Bence de S24FE yi bekle o senin için daha iyi olur her konuda 7 yıl güncelleme alabilir belki 🙏

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Telefon fazla ısınmıyor çünkü vapor chamber soğutma sistemi var. Ve bataryasıda uzun süre gidiyor. Ayriyetten çerçeveler biraz kalın ama daha sonra alışıyorsun. Ve telefon biraz ağır. Daha sonra kamerasıda gayet güzel çekiyor kendim test ettim. Genel olarak güzel bir telefon. Alırsan pişman olmazsın.

View solution in context

Solution
Diğer
FE ler hiç üzmez, arkadaşların dediği gibi istersen 24 ü bekleyebilirsin, acelen varsa iyi seçim...

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
S24 fe 35.000 tl gibi bir fiyatla çıkacağı için bütçesini aşabiliyor. Önceki gönderisinde bütçesinin 20-25 olduğunu yazmıştı.

View solution in context

Solution
Diğer
Merhaba kardeşim;

Üstteki arkadaşlarımın da söylediği gibi acelen yoksa S24FE bekle eğer Acelen varsa S23FE alabilirsin 🥰

Teşekkürler 🙏💫

View solution in context

Solution
Diğer
Bu arada S serisi üst segment olarak geçtiği için zaten alabilirsin pişman bile olmazsın aldığın takdirde 🙂

View solution in context

13 Comments
Solution
Aykut
Expert Level 5
Diğer
S24FE yi bekle
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hmm peki o nasıl işlemci vs.
Solution
Aykut
Expert Level 5
Diğer
S24 de ki işlemcinin aynısı sadece saat hızı düşük 3.2 yerine 2.8ghz
Solution
JustWatch_AI
Active Level 4
Diğer
Bence de S24FE yi bekle o senin için daha iyi olur her konuda 7 yıl güncelleme alabilir belki 🙏
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
S24 fe 35.000 tl gibi bir fiyatla çıkacağı için bütçesini aşabiliyor. Önceki gönderisinde bütçesinin 20-25 olduğunu yazmıştı.
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Telefon fazla ısınmıyor çünkü vapor chamber soğutma sistemi var. Ve bataryasıda uzun süre gidiyor. Ayriyetten çerçeveler biraz kalın ama daha sonra alışıyorsun. Ve telefon biraz ağır. Daha sonra kamerasıda gayet güzel çekiyor kendim test ettim. Genel olarak güzel bir telefon. Alırsan pişman olmazsın.
Solution
Diğer
FE ler hiç üzmez, arkadaşların dediği gibi istersen 24 ü bekleyebilirsin, acelen varsa iyi seçim...
Solution
Diğer
Merhaba kardeşim;

Üstteki arkadaşlarımın da söylediği gibi acelen yoksa S24FE bekle eğer Acelen varsa S23FE alabilirsin 🥰

Teşekkürler 🙏💫
Solution
Diğer
Bu arada S serisi üst segment olarak geçtiği için zaten alabilirsin pişman bile olmazsın aldığın takdirde 🙂