cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 nasıl kullananlar anlatabilir mi?

(Topic created on: a month ago)
147 Views
wallendor
Active Level 8
Options
Diğer

S23 almayı düşünüyorum nasıl kullananlar anlatabilir mi tavsiye eder misiniz? Isınma, akıcılık vs? Çünkü uzun süre yıllarca kullanmak istiyorum.

16 Comments
Yavuz_S23
Active Level 10
Diğer
Isınma sorunu yok gayet güzel. Pil konusunda değişiklik gösteriyor kullanana göre yeterli diyebiliriz. Fotoğraf konusunda da normal kullanıcı için yeterli.
0 Likes
Diğer
Ben oyun oynamıyorum, bana pili yetiyor, günü rahatlıkla çıkarıyor, ısınma olmuyor, kamerası çok iyi. Örneklerini incelemek istersen hesabımda çokça var, bakabilirsin. Arkadaş ortamında falan hangi telefonla çektin muhabbeti ettiriyor, kamerası merak ediliyor, öyle söyleyeyim. Boyu küçük olduğu için de tek elle kullanımı rahat. Ben Ultra alacaktım, sırf boyutu elime büyük gelir, tek elle kullanamam diye S23 aldım. Her yönüyle memnunum. 256 GB'lık versiyonunu almanı öneririm, UFS 4.0 var hem.
0 Likes
Diğer
Güzel cihazdır
0 Likes
Diğer
10 numara cihaz dostum, kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Diğer
Herkes farklı konuşuyor ne yapabilirim
Diğer
Şu an şahsen kullanıyorum ve cok memnunum, ama elektronik eşyalar ve telefon gibi cihazlar şans işidir yeri gelir en üst cihazlarda bile sorun çıkabiliyor ama performans olarak S23 gerçekten üst seviye bir cihaz
0 Likes
MyronBolitar
Active Level 6
Diğer
Ben S23 plus kullandım, ekran dışında her şey aynıydı. ekranı beğendiysen 10/10 cihaz
Lahmacunn
Active Level 7
Diğer
Hocam bi yıl oldu neredeyse kullanalı ilk başta muazzam cihazdı ama son güncellemelerden sonra pil ve kamerası ciddi manada kötüleşti. İmkanın varsa s24 al yada plus modellerine bak
0 Likes
Diğer
Zamanı da kullandım sorunluydu Heleki one ui 6 ilk surumu berbatti şimdi belki biraz düzelmistir
0 Likes