Original topic:

S23 fe hızlı şarj olmuyor sebebi ne olabilir

(Topic created on: 07-12-2024 09:35 PM)
395 Views
emre2024
Active Level 4
Options
Diğer
Adaptör orijinal kablo orijinal dün hızlı sarj yapıyordu bugün hızlı sarj olmuyor 
5 Comments
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Diğer
Kardeşim bende de a34 5G var, benim telefonda aynı, kafasına göre takılıyor. Bazen hızlı şarj bazen de normal şarj, anlamadım gitti 😁
0 Likes
emre2024
Active Level 4
Diğer
Neden böyle yapıyor acaba
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın sorun düzelmezse kullandığınız şarj cihazıyla başka bir telefonu veya tableti şarj etmeyi deneyin başka şarj edeceğiniz telefon veya tabletin markası şarj cihazınızın markası ile aynı olsun mutlaka ve şarj cihazınız ile tam uyumlu olacak şekilde başka ürünlerle test edin kontrol edin bakın Onların ne şekilde şarj edecek Ayrıca başka telefon veya tableti kendi şarjınız ile şarj ettiğinizde şu detaya dikkat edin telefon veya tabletin desteklediği What değeri şarjınızın maksimum vat değeri ile aynı olması gerekir başka ürünleri şarj ettiğinizde sorunsuzca şarj olursa Sorunun kaynağı telefonunuzdadır başka ürünleri şarj cihazı ile şarj ettiğinizde aynı şekilde sorunlu şarj olur ise Sorunun kaynağı şarj cihazındadır Sorunun kaynağı şarj cihazında olduğu anlaşılır ise başka bir orijinal şarj cihazı satın alın Sorunun kaynağı Telefonunuzda olduğu anlaşılırsa ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapmanızı tavsiye ederim bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin cihazınıza hafıza kartı veya flash bellek takarak fotoğraf video müzik gibi şeyleri oraya göndermenizi tavsiye ederim internetteki yedekleme platformlarını kullanmanızı tavsiye etmem
0 Likes
emre2024
Active Level 4
Diğer
Öbür telefonumu hızlı sarj ediyor
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba emre2024,

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile, farklı bir prizde tekrar denemenizi öneririz. Bu işlemlere rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Sıfırlama işlemi için öncelikle cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek almanızı öneririz. Yedekleme işleminden sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes