cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23'den S22 Ultra Geçmeye Değer Mi ?

(Topic created on: 12-07-2023 10:13 PM)
1096 Views
berkerew
Active Level 4
Options
Diğer

Merhaba arkadaslar. S22 Ultra kullanan kisiler rica etsem isinma kasma donma ve pili icme durumu var mi cihazin ? Ortalama kac saat ekran suresi aliyorsunuz ve Mbll oynayan kisiler de isinma yapiyor mu ? Bilgi verirseniz sevinirim. S23 cok guzel cihaz ama cok kucuk kamera olarak tatmin etmedi neden ise. Kasa govde kamera S22 Ultra da cok daha iyi. Sizce yapmaliyi miyim ?

53 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Bence kesinlikle s23'den s22'ye geçmek çok saçma bir fikir. 8 gen 1 almamak için bir sebep mesela. Veya s22'de pil problemleri de var diye biliyorum. Daha çok dezavantaj sayılır ama bence kısaca s23 ile devam et.
berkerew
Active Level 4
Diğer
Baktigim da 6 saat sot degeri aliniyor s22u ile eskisi gibi isinma sorunu da yok gibi geldi kullanan arkadaslardan test aldim ama bilmiyorum tabi kamera ekran boyut s pen 45w hizli sarj sizce avantajli degil mi peki
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Kanka o saydıkların tabi avantajlı ama s22u almak için bence bir sebep değil. 8 gen 1 biraz sıkıntılı bir işlemci. s23'den aldığın verimi onda alamassın (belkide farketmessin bile bilmiyorum) Ayrıca sonuç olarak 1 jenerasyon öncesini alıyorsun. Güncelleme desteği daha erken bitecek.
berkerew
Active Level 4
Diğer
Pek guncelleme destegine bakmiyorum beni 1-2 sene idare etsin yeter o kafadayim fazla kullanamam zaten
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Seni 1-2 sene idare eder ama 1-2 sene idare ettikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Yeni bir telefon almaksa burası Türkiye işin çok zor. Ayrıca ben yine söyleyeyim, s23'den s22u'ya geçmek bence saçma. Tabi karar senin.
0 Likes
berkerew
Active Level 4
Diğer
Soyle ben teklonojik aletlere para vermekten cekinmem 1-2 sene benim icin omru cihazin sonra degisirim guncel de kalirim o yuzden guncelleme destegi beni pek etkilemiyor benim icin bana verdigi ve yurt disi alacagim icin para vermicem tonla
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Madem para vermekten çekinmiyorsun s23 ultra al 😂 Neden s22u düşünüyorsun ki
0 Likes
berkerew
Active Level 4
Diğer
Suan icin butcem yok tablet saat kulaklikta aldim ahahaha
0 Likes
Diğer
SD8G2 kesinlikle SD8G1'den daha iyi bir işlemci fakat S22 Ultra düz 23'e göre çok daha premium bir cihaz. Kıyasa açık olduklarını düşünmüyorum.