cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20fe smg780g modelin Android 14 güncelleme sürümünü alma ihtimali var

(Topic created on: 09-22-2023 06:54 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Selamünaleyküm herkese. S20fe smg780g modelin Android 14 güncelleme sürümünü alma ihtimali halin var güncellemeyi kesin olarak alacak demiyorum kesin olarak güncellemeyi almayacak hiç demiyorum Sadece alma ihtimali var diyorum Eğer siz de bu konu hakkında fikirleriniz varsa güncellemeyi almayacak veya almayacağını düşünüyorum diyecek varsa aranızda Siz de benim gibi yorumlarınızda sebep gösterin kanıtlara dayalı sebepler olsun inandırıcı olsun diye.

S20fe smg780g ve s20fe smg780f modelleri aynı değiller cihazlar işlemci Android sürüm çıkış ve tanıtım yılı tarihleri olarak birbirlerinden ayrılıyorlar Snapdragon işlemcili seçeneği 2021 yılında piyasaya çıktı 2021 yılında gelmedi diyenler olursa Aha fotoğrafta Kanıt var Samsung'a sordum Onlar dediler 2021'de geldi ben zaten biliyordum 2021 yılında geldiğini kanıt olarak sunuyorum o yüzden sordum Samsung'a Neyse Koray'a geri dönelim bir tanesi 2020 yılında bir tanesi 2021 yılında çıktı birinde Samsung üretimle işlemci varken diğerinde qualcome üretimli işlemci var biri Android 10 ile piyasaya çıkmışken diğeri Android 11 ile geldi Madem ki Snapdragon işlemcili seçeneği 2021 yılında çıktı ki zaten bunu Samsung'da bizzat onayladı dediğim gibi ve Madem ki Android 11 ile geldi Madem ki 3 büyük güncelleme sözü verildi o zaman Snapdragon işlemcili seçeneğinin Android 14 güncelleme sürümünü alması lazım değil mi konuya kanıt olarak katlanabilir telefonlarda var bazı katlanabilir telefonlar Samsung'un verdiği söze göre Android 14 sürümünü alacaklar ancak güncellemeyi alacak olmalarına rağmen henüz listede açıklanmamışlar Belki de Samsung o cihazları açıkladığı zaman s20fe smg780g modeli de onlarla birlikte açıklayacak olabilir. S20fe Android 14 sürümünü almayacak diyenler o zaman sizin mantığınıza göre bu katlanabilir telefonların da güncellemeyi almaması lazım açıklanmadıkları için listede henüz bu yüzden aralık ayı içerisine kadar beklememiz gerekiyor diye düşünüyorum Forum içerisinde geçmişti alfatürkte bu konu hakkında konu açmıştı onun açtığı konudan kanıtlar alarak buraya eklemek istedim Ayrıca Eğer Samsung'un cihaza güncellemeyi vermemek için Gerçekten haklı bir sebebi varsa yetkili Forum moderatörlerinin Samsung'un haklı sebebini yorumda belirtmelerini talep ediyorum.

image

image

image

image

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ahmed_turğut,

Android 14 güncellemesi için resmi bir açıklama henüz yapılmamıştır. Güncel miyiz sitesi üzerinden takip edilebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

30 Comments
SerhatKemac
Active Level 4
Diğer
Hakkı yenmemeli...
Diğer
Almayacak o
SerhatKemac
Active Level 4
Diğer
Hocam k esin bilgi var mı elinde ?
SercanS20FE
Active Level 5
Diğer
Ben de alacağını düşünüyorum hem politika olarak uygun hem de donanım olarak uygun SD 865 hala en güçlü işlemcilerden bir tanesi. Samsung kullanıcısını üzmez diye tahmin ediyorum
wex
Active Level 6
Diğer
Bu telefonu samsung hala satıyor bence sırf bu yüzden bir güncelleme daha verilmeli.
Frk12
Expert Level 2
Diğer
Ben de s20 fe sd kullanıyorum ama pek ümidim yok 14 için
Furkann0
Active Level 7
Diğer
Güncelleme alır mı bilmem ama Android 14 güncellemesi için bence bu kadar yazı yazacak kadar uğraşmayın 😁
Diğer
Kaldırırsa helal olsun 6 ram😁
Furkann0
Active Level 7
Diğer
256 larda 8 ram var