cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S wallet komisyon kesiyor mu? Kesiyorsa oranı ne kadar?

(Topic created on: 09-17-2023 02:32 PM)
473 Views
a_n_o_n_y_m_o_u_s
Active Level 4
Options
Diğer

Yeni gelen oneui 5 watch guncellemesiyle tr geneline nfc odeme destegi geldi. Acil durumlar icin nfcde bi 200 tl civari bakiyem olsun istiyorum. Nfc odemenin baska bir yolu var mı?(diger bankaların saat icin olan bankacilik uygulamaları vs) 

Eğer hic biri olmuyorsa telefondan nasil nfc ödeyebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba a_n_o_n_y_m_o_u_s,

S Wallet kartınızı ana sayfada bulunan kart görseli üzerindeki temassız ikonundan ve kart ayarlarındaki mobil temassız butonundan temassız işlemlere açmanızın ardından, telefonunuzu NFC’ye açarak ve varsayılan temassız ödemeyi S Wallet seçerek uygulamaya girmeden de dilediğiniz pos cihazından temassız ödeme yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Ahmetcengiz
Active Level 4
Diğer
Isbankasi moka kart geçerli uygulamada.S wallet hesabini açtıktan sonra yeni kart tanımlayabilirsiniz.
545481
Active Level 7
Diğer
Hocam merhabalar 100 tl de 2 tl kesiyor hesaba para yüklerken
0 Likes
545481
Active Level 7
Diğer
Saatin yüzünü normal kart okuturkenki yakınlıkta tutarsan olur ama yeni pos cihazlarında 4 5 cm den de algılıyor baya iyi.

Evet ilk yaptığımda mahallemizdeki a101 deki kasiyer de "dolandırmıyon demi" demişti kskslsls
0 Likes
545481
Active Level 7
Diğer
Ben halkbankasından para atıp kullanıyorum 2 3 gündür çok aktif kullanıyorum galaxy watch 5 ten

%2 oranla kesiyor hep 50 tl de 1 100de 2 200de 4 gibiScreenshot_20230917_161533_Halkbank.jpg
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba a_n_o_n_y_m_o_u_s,

S Wallet kartınızı ana sayfada bulunan kart görseli üzerindeki temassız ikonundan ve kart ayarlarındaki mobil temassız butonundan temassız işlemlere açmanızın ardından, telefonunuzu NFC’ye açarak ve varsayılan temassız ödemeyi S Wallet seçerek uygulamaya girmeden de dilediğiniz pos cihazından temassız ödeme yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes