cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S serisinde kalem kullanılıyor mu?

(Topic created on: 12-13-2023 08:12 PM)
372 Views
rhearhe
Active Level 4
Options
Diğer

Hiç S serisi kullanmadım ama Samsung'un Note serisini durdurup S serisinin ultrasına kalem eklemesi mantıklı oldu.

Tabletler de çizim için gerekli olabiliyor. Ve tablette de yer kaplamıyorlar.

Ama kalem gerekli mi? Sanki sadece yer kaplıyormuş gibi geliyor. Açıkçası kalemli kullananlar için haddimi aşmak istemem ancak sizce gerekli mi? 

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Diğer
1 s ultra haric diyer 2 modeli malesef desteklemiyor kalemi
2 aslinda sadece yazi yazmak degil kumanda gibi kulana biliyorsun kqlemi
Diğer
Tabletler için çok işlevli olsa da telefonlar icin pek kullanım alani yok gibi . Ama yinede telefonda görsel illüstrasyon gibi cizimlerle veya el yazısı kullanmayı seven kişiler için kullanışlı olabilir
rhearhe
Active Level 4
Diğer
Ekran küçük değil mi ya. Ayrıca s9 ultra falan varken.
Diğer
Sadece ultra serilerinde s pen var ve ultra modeller gerçekten büyük ekranlari var ama yinede doğru tablet varken telefonda kalem işlevsiz kalıyor
mbozkurt
Active Level 6
Diğer
Ultra serileri ve s pen destekleyen tabletlerde kalemleri ortak olarak kullanabilirsin
rhearhe
Active Level 4
Diğer
Bu güzelmiş teşekkürler
kingkong0
Active Level 10
Diğer
Ben de kullanmadım olduğu zaman ancak bazı kişilerin çok işine yarıyor gibi
Anonymous
Not applicable
Diğer
S22 ultra,s23 ultra'da var be bunlar dışında,Z fold 5'de var ama onunki s ve note serisinde çalışmıyor,sadece ona özel.
Anonymous
Not applicable
Diğer
S22 ultra kullanıcısıyım , resim yazı not için güzel ve tel ekranı da ufak değil telefonum rahatsız edici şekilde büyük ve ağır , cebe sığmıyor kötü görünüyor ceket mont cebine koysan oraya ağırlık basıyor , onun dışında telefonu bir yere koyup kalemle istediğin fotoğrafı çekmen güzel , S22 ultra her şeyi güzel kabalığı ağırlığı dışında