cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

REKLAM ENGELLEYICI KULLANANLARA KÖTÜ HABER!

(Topic created on: 10-18-2023 08:49 PM)
393 Views
plochy
Active Level 6
Options
Diğer

image
Youtube reklam engelleyicilere savaş açtı.

Youtube reklam engelleyici kullanan bilgisayar kullanıcılarına artık videoyu göstermiyor.

Öncelerde cep telefonlarında reklamsız Youtube olarak bilinen Youtube Vanced'ı engelleyen Youtube bu sefer gözlerini Reklam engelleyicisi kullanan Bilgisayar kullanıcılarına dikti. Artık reklam engelleyici kullandığınız tespit edilirse 3 video sonrasında oynatıcı kapatılacak ve içeriği izlemenizi engelleyecek.

image

Bu engellemenin önünü reklam engelleyiciler alabilecekmi , Youtube bu hareketinden vazgeçecekmi bunu zaman gösterecek.

Bu konuyu; Bir firmanın bir konuda tekel olmasının sonucu olarak yorumluyorum.
8 Comments
Frk12
Expert Level 2
Diğer
Her şeyin çözümü vardır buna da buluruz
plochy
Active Level 6
Diğer
Bakalım bulunacaktır muhakkak
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Diğer
Milleti premium almaya zorluyorlar hiçbir zaman herhangi bir uygulamadan premium üyelik almadım almam da
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bunlar premum almaya zorluyor ama ben premum almamak içinde inatçıyım bulurum bi çözümü :😀
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
YouTube ne yapsın? Asıl geliri reklamlardan, reklam engelleyici kullanınca YouTube'un sunucularının faturasını kabartmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Reklam engelleyici kullanım oranı onları zora sokuyor olmalı ki böyle bir önlem almış olsun. YouTube Premium bana o kadar pahalı gelmedi, aylık 30₺, Papara gibi bazı yerlerde 10₺ indirim de oluyor, toplamda 20₺. Televizyonda, bilgisayarda, telefon-tablette ve saatte; YouTube'u, YouTube Music'i ve YouTube Kids'i Premium olarak kullanabiliyoruz. Aslında YouTube TV de eklense çok daha iyi olur. Biz yaklaşık 1 hafta önce aile planını aldık, kişi başına 12₺, toplamda 60₺ ödüyoruz. YouTube'u hep reklam engelleyici olmadan kullandım ve hiç çok reklam geliyor diye şikayet etmedim, acaba bende kişiselleştirilmiş reklamlar kapalı diye daha mı az reklam çıktı? Sanmıyorum. Reklam engelleyiciler ile YouTube'un orta yolu bulacağını, reklamların bir kısmına izin verileceğini düşünüyorum.
plochy
Active Level 6
Diğer
Çok güzel bi şekilde fikrinizi belirtmişsiniz bundan dolayı size teşekkür ediyorum. Bircok kısımınada katılıyorum ancak bu eğer rakip bir firma olsa da bazı hareketlerden geri adım yada bu tip 3. Parti yazılımları engelleme girişimine girme girişiminde bulunmayacakları anlamına gelmez burda suç Youtube yada 3. Parti uygulama geliştiricisinde değil hatta kullanıcıda da değil diğer uygulama geliştirme firmalarında.
carljohnsonn
Active Level 7
Diğer
En iyisini yapmış YouTube ben her zaman premium kullandım rahatım hemde YouTube Music de var güzel oluyor
YiğitA235F
Active Level 8
Diğer
Adamlar bizden 1 dolar istiyo zaten 30 lira hiç bişey bu devirde.