Original topic:

Quick Share İle Link Paylaşımı Nasıl Yapılır 😍

(Topic created on: 07-23-2025 08:50 PM)
953 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Quick Share'in kullanıma sunulmasıyla birlikte, arkadaşlarımızla hızlı ve kolay dosya paylaşımını mümkün kılan bir çözüm elde etmiştik 😍

Quick Share i kısaca şöyle özetleyebilirim; Quick Share, Galaxy cihazlarında kullanıcıların Bluetooth ve Wi-Fi kullanarak aynı anda birden fazla cihaza kolayca içerik aktarmasına olanak sağlar. İster iş belgeleri, ister kişisel fotoğraflar ve videolar olsun, bu özellik, aktarılan dosyaların orijinal kalitesini koruyarak sıkıştırma nedeniyle herhangi bir kayıp yaşanmasını önler.

Quick share ile uzaktan link paylaşımı nasıl yapılıyor adımlar ile açıklayacağım;

Adım 1: Paylaşım işlemini başlatmak için, seçtiğiniz fotoğraf veya belgeyi paylaşım butonuna tıklamanız gerekmektedir.

image

Adım 2: Quick Share yazan yere dokunalım. 

image

Adım 3: QR kodu veya Bağlantı yazan yere dokunalım .

image

Adım 4: QR kodlu gönderim veya Bağlantılı paylaşım arkadaşlarınıza yapabilirsiniz .

image

Örneğin sizlere birer fotoğraf paylaşımı linki bırakıyorum ;

Ayrıca, son zamanlarda moderatörlerin Quick Share bağlantılarını kaldırması durumu gözlemlenmektedir; bu tür bir müdahalede bulunma yetkileri bulunmamaktadır ve tarafınızca herhangi bir yasaklama uygulaması dahi söz konusu olamaz.(Forum kurallarında herhangi bir kısıtlama yapma hakkı yoktur)

Quick Share ile ilgili moderatörlerin uyarılarını ciddiye almayınız 

ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Aslında basit işlem, ama çok fazla kişi bilmiyor, bilgilendiri içerik olmuş😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet dediğin gibi basit bir işlem ama bilmeyenler olur diye paylaştım bir moderatörlerin yanlış bir şey yaptıklarını bildirmek istedim 😊
kereewm
Expert Level 4
Diğer
Elinize sağlık 👏😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim ne demek kardeşim 😊🙏
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Hocam emin misiniz? Çok net hatırlıyorum, bir ara gelen kutusunun uyarılar bölümünde topluluk kuralları yazıyordu, orada moderatörlerin herhangi bir sebep belirtmeden içerik kaldırabileceği yazıyordu.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Forum kuraları burada kardeşim ,bir kısıtlama söz konusu değil QuickShare ile ilgili

https://r2.community.samsung.com/t5/Forum-Kuralları/SAMSUNG-MEMBERS-FORUM-İÇERİK-PAYLAŞMA-KURALLARI/...
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık reis 😊👏
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Beğenmenize sevindim 🙏
NaimGalaxy_
Active Level 7
Diğer
Bilgilendirme için teşekkür ederim, eline sağlık😊