- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-26-2020 04:30 PM (Last edited 12-26-2020 05:29 PM ) in
DiğerAilecek bu pandemi döneminde Sinema keyfimizi büyütecek bir televizyon almaya karar verdik.En sonunda Q70T modelinde karar kıldık.23.12.2020 Tarihinde satın almış olduğum 75 Q70T QLED televizyonumun kurulumu 25.12.2020 tarihinde gerçekleştirildi. Büyük bir keyifle gece film izlemek üzere devasa televizyonumuzun karşısına geçtiğimizde inanılmımaz bir hayal kırılığı yaşadık. Ekranın sol alt köşesinde bir bulutlanma vardı. Şahsen yıllar önce ekran sızması ve bulutlanma yüzünden aldığım samsunglardan birini iade etmiştim ve burnumdan gelmişti aradan 7-8 yıl geçmesine rağmen büyük paralar ödeyerek aldığım bu televizyonda tekrar bu sorunla karşılaşmak beni inanılmaz üzdü. Yıllar sonra tekrar büyük ekran samsung almamdaki en büyük sebep bu yıl içinde aldığım 43RU7100 modelinde bu soruna rastlamamamdı.Kurulumu yapan servise görüntüyü gösterdim. Çağrı merkezini arayın dedi. Saolsunlar hemen geldiler. Servis sorumlusu inanılmaz yardımcı oldu. Tabiki güneş alan salonumuzda bu soruna rastlamadı. Kendisine görüntüleri gösterdiğimde beni anladığını ancak Samsungun gün ışığında gözükmedikçe bulutma sorunlarını bir arıza olarak görmediğini verdiğim resimleri ve görüntüleri kullanarak raporunu oluşturacağını belirtti. Gündüz izlendiğinde panelde bu sorunun gözlemlenmeyeceğini belirtti. Kendilerine bu devasa Tvyi sadece film izlemek için aldığımı ve doğal olarak filmlerin gece ışıkları kapatarak izledimiğimizi belirttik. Yani demek oluyor ki samsung film izlerken ışıkları kapatmamızı istemiyormuş.:)Bu kadar para ver ve ışıkları kapatamadan Tv izlemeye mahkum ol inanılır gbi değil. Bu durum üzerine 24 saat geçmesine rağmen paneldeki bu sorunu tespit ettiğimi ve koşulsuz olarak yenisi ile değitirilmesini istediğimi belirrtim. Bununla ilgili olarak Çağrı merkezini tekrar aradım. Şikayetimi tekrar bildirdim Tvninin yenisi ile koşulsuz olarak değiştirilmesini istedim. Bakalım yıllar sonra kendilerine dönüp tekrar ürün alan müşterilerini üzecekler mi yoksa değiştirecekler mi göreceğiz.
- Tags:
- Q70T