cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oyuna para yatırmak kumar olurmu?

(Topic created on: 10-09-2024 02:31 PM)
294 Views
YZ1N444
Active Level 4
Options
Diğer

Sa beyler pubg oyununa para yatırdım kumar olurmu bazı yerlerde kumar olur yazıyor para yatırdım ve kutu actım kumar diyorlar kumar olurmu İcim hic rahat etmiyor lütfen bilen biri yazsın? 

17 Comments
Diğer
evet
0 Likes
Diğer
Oyun içi satın alma yaptıysan kumar olmaz eğer kutudan kastın buysa Mesela başka oyuncular da para yatırır sen çekilişe falan o biriken paradan yada hediyeden kazanırsan kumar olur Yani kısaca haksız kazanç olmaması ve başkasının hakkını gaspetmemen ve bir tarafın kaybederken diğer tarafın kazanmaması lazım
Osmanncakirr
Active Level 8
Diğer
Herhangi bir oyuna para yatırmak, bağlama ve niyetine göre kumar olarak değerlendirilebilir. Kumar, genellikle şansa dayalı oyunlarda para veya değerli bir şeyin risk edilmesi anlamına gelir. Eğer bir oyun tamamen şansa dayanıyorsa ve yatırılan para kaybedilebilirse, bu durum kumar olarak tanımlanabilir. Ancak strateji, bilgi veya beceriye dayanan ve para yatırmayı içeren oyunlar farklı kategorilere girer. Sonuç olarak, bir oyunun kumar olup olmadığı, o oyunun doğasına ve oyuncunun katılım amacına bağlıdır.

0 Likes
YZ1N444
Active Level 4
Diğer
Oyun pubg kutu actım gümüs parası cıktı zaten o gümüs parcalarıylada kıyafet. Silah falan alınıyo
0 Likes
Diğer
Olmaz o kumar altta yazdım
0 Likes
YZ1N444
Active Level 4
Diğer
Bide abi rp var oda oynadıkca ödül veriyo onunda kendi kutusu var oradan puan toplayıp kutu acıyo o kumar olurmu?
0 Likes
Diğer
Anlattım olayı işin içinde başkaları da olacak Bireysel olarak sanal alışveriş oluyor
0 Likes
YZ1N444
Active Level 4
Diğer
Ama abi hocalar kumar olur diyo?
0 Likes
Diğer
Onlar böyle enine boyuna düşünmeden cevaplıyorlar Doğrusu benim dediğim gibi İnternette de diyanet sorularlaislamiyet falan gibi güvenilir siteler de detaylı açıklamasını yapıyor Ordan da araştırabilirsin