Original topic:

Oyuna para yatırma bağımlılığı

(Topic created on: 07-11-2024 01:09 AM)
1205 Views
fatihtugrul
Active Level 4
Options
Diğer
Bu bağımlılığa kapılarak oyunlara veya uygulamara yüklü paralar yaptırdınız mi? Ben bırakmak için yatırdığım paranın 10/1 miktari kadar paraya hesabımı sattım biraz kötü hissediyorum ama satmasam daha büyük paralar yatiracaktim nasıl tamamen kurtulurum yardım edebilir misiniz
Anonymous
Not applicable
Diğer
Açıkçası maddi açıdan çok şukür çok iyi durumdayım ve paramı nereye harcadığıma dikkat ettiğim söylenemez. Oyunlara yoğun miktarda para yatırdığım zamanlar oldu. Pekte etkilemedi beni ancak artık oyunlardan uzaklaşmaya başladım. Oyuna para yatıracağım zaman gidip kartımda para bırakmıyordum nakite çeviriyordum. Ben bu şekilde bıraktım
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Maddi konularda daha çok göze batıyor ama aslında bu bir bağımlılık bundan kurtulmak istiyorum ben, hırstan vazgeçmek istiyorum
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam ben Dijital lisanlara aşırı yüklü miktarda para yatırıyorum. Ben yazılımcıyım ücretli kod editörleri kullanıyorum. Ama benimki bir ihtiyaç. Ücretsizleri de var ancak alışkanlık.

Oyuna para yatırma da genel olarak oyunculara gösteriştir. Psikolog değilim fakat oyunculara iyi görünme gibi bir tutkunuz olabilir.

Oyundan bir süre uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. Belki dışarıda kafeye falan oturarak harcamak daha mantıklı gelebilir
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Teşekkürler hocam
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim hocam. Bir an önce bu lanet bağımlılıktan kurtulmanız dileğiyle 🙏🏻
Rockersahin
Expert Level 1
Diğer

Bu Tutku Ve Tamamen Senin İradende Ben Oynamıyorum Parada Yatırmıyorum Yatırmayıda Düşünmüyorum 😁🤙

Anonymous
Not applicable
Diğer
YouTube kanalında test amaçlı yine oynuyorsun😂😂
ownarr
Active Level 6
Diğer
Benim pung ye yatirdigim parayi bilsen dudagin ucuklar baskan
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Ah zaten pubg yüzünden oldu bunlar hep