Original topic:

Oyuna para yatırma bağımlılığı

(Topic created on: 07-11-2024 01:09 AM)
1215 Views
fatihtugrul
Active Level 4
Options
Diğer
Bu bağımlılığa kapılarak oyunlara veya uygulamara yüklü paralar yaptırdınız mi? Ben bırakmak için yatırdığım paranın 10/1 miktari kadar paraya hesabımı sattım biraz kötü hissediyorum ama satmasam daha büyük paralar yatiracaktim nasıl tamamen kurtulurum yardım edebilir misiniz
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Bence çalınması iyi olmuş hocam çalınmasaydı bağımlılık yapacaktı berki iler de çok büyük paralar kaybedip psikolijinizi bozacaktı
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hangi hesab abi
0 Likes
DarkOrbit
Active Level 8
Diğer
Benim bu şekilde bir takıntım olmuştu hatta oyuna para yatırınca özgüven geliyordu bu hem bağımlılık hem de alışkanlık kartımda 10 20 lira bile olsa yüklüyorum brawl stars oynarken mesela kostüm alırken birkaç eksik elmasım kalıyordu parayla alıyordum nick değiştirmek güzel geliyordu yatiriyordum hatta elmas sistemi kalktı direk o zaman 320 liraya pass açıyordum pandemide uzaktan egitimde arkadaslarla 2020de başlamıştım bırakalı 4 ay filan oldu hesabı satmakla da ugrasmadim mail adresimi vermek güvenli değil diye 40.000 kupa olan (o zamanlar en yüksek kupalar 60 70 bindi) hesabımı sildim yatırdığım paralar boşa gitti ama daha fazla yatirmaktan kurtuldum bence tek kurtuluş yolu uzak kalmak kendinizi buna alıştırmak başka hobiler edinmek ben de deneyimlerimi paylaştım okuduğunuz için teşekkür ederim
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Yorumunuz için teşekkür ederim umarım kurtulurum.
DarkOrbit
Active Level 8
Diğer
Rica ederim İnşallah kurtulursunuz zor değil ya zaten şuan para yatırmak saçma gelir ekonomik şartlardan dolayı bi de değmeyeceğini anladığınızda kafanızda bitirirsiniz hem daha klasik eğlenceli olmasa da satranç bilgi yarışması ve duolingo kullanıyorum olgunlaştım resmen bana fayda vermeyen şeylere vakit harcamaktansa kişisel gelişimimi ön planda tutarak yaklaşıyorum böyle daha rahatım size de tavsiye ederim
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Teşekkürler hocam
özgür_s21fe
Expert Level 4
Diğer
Bendede tam tersi para yatıramama var yatırmak istiyorum ama paramı boşa harcıyorum hissi yüzünden yatıramıyorum şuana kadar oyunlara harcadığım para 500ü geçmemiştir
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
O hissi bile bile eline para geçtiğinde direk yatırdığını hayal et çoğumuz bu durumdayız sanırsam
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam hangi oyuna para yatırıyorsunuz?
özgür_s21fe
Expert Level 4
Diğer
Parayı düşünmeyecek kadar çok param olsa yatırırdım da boşa harcamaya gerek yok