Original topic:

Oyuna para yatırma bağımlılığı

(Topic created on: 07-11-2024 01:09 AM)
1202 Views
fatihtugrul
Active Level 4
Options
Diğer
Bu bağımlılığa kapılarak oyunlara veya uygulamara yüklü paralar yaptırdınız mi? Ben bırakmak için yatırdığım paranın 10/1 miktari kadar paraya hesabımı sattım biraz kötü hissediyorum ama satmasam daha büyük paralar yatiracaktim nasıl tamamen kurtulurum yardım edebilir misiniz
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Yapay zekaya sormak lazim ama bu bağımlılık dan nasil kurtulabilirim diye eminim mantıklı bi yol gösterir diye düşünüyorum
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Valla hocam yapay zekaya sorsak benim dediklerimden bir kaç tanesini zaten söyleyeceğine eminim 😁
onurtuna
Active Level 10
Diğer
O konu da şüphem yok hocam
LøKMaN
Active Level 6
Diğer
Oyun oynamıyı birak biraz sosyal aktivite yap yeşil alanlara git iyi gelir
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Teşekkür ederim :)
FatihS22
Expert Level 4
Diğer
Pubg ye 10k dan fazla yatırmışımdır şuan oynamıyorum neredeyse satabilsem satıcam
fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Bende o oyundan bahsediyorum zaten artık canımı çok sıkmaya başlamıştı kendimce böyle bir yol buldum özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.
FatihS22
Expert Level 4
Diğer
Hocam valla satabilsem iyi olur
Diğer

Ben daha küçükken öyleydim doğum günlerinde bayramlarda topladğım harçlıklarla babama aldırırdım growtopia oyunuydum Tr de popüler ztn duymuşsunuz dur keşke anneme benm için fon almasını söyliyip orda biriktirseydim işin kötü tarafı o oyuna yatırdığım tüm para gitti hesabım çalındı destek de yardımcı olmadı enayi olduğumu düşünüp bir daha da oyuna para yatırmadım

fatihtugrul
Active Level 4
Diğer
Bazen oyunlara çok anlam yüklediğimi düşünüyorum ve üzülüyordum ama o bağımlılığın verdiği dopamin engel oluyordu sanırım ama şuan farkındalık oluşturmaya çalışıyorum kendimde