Neutrava
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-21-2024 11:14 PM in
Diğer
Öncelikle 7 ay olmuş ve bu bana zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha hatırlattı. Çocukluğumdan beri Samsung marka cihazlara karşı bir zaafım var ve hâlâ öyle, fakat konuyu dağıtmak istemem. Samsung One UI'ye geçiş yaptığında çok heveslenip bende A30s cihaz aldırmıştım aileme o zamandan beridir One UI çok gelişti ve buna tanık olmak çok güzel bir his. 6.1 üst modeller için 6.0 güncellemesinden sonra bir devrim oldu diyebilirim. Ben hep 30 serisi kullandığım için amiral gemisi modelleri deneyimleme şansı bulamadım, o yüzden 30 serisinden konuşmaya devam edeceğim.
6.1 bugün geldiği için sıcak sıcağına yorum yapmak tabii ki çok uygun olmaz fakat güzel gelişmeler ve yenilikler görüyorum. Öncelikle kilit ekranına gelen widgetlardan başlamak istiyorum, gerçekten güzel ve zarif bir dokunuş oldu. Hava durumunu veya kaç adım attığımızı direkt telefonu açmadan görmek çoğumuz için olumlu bir etken, ne de olsa. Bu güncelleme kullandığım A34 cihaz bazında daha çok galeri üzerine yoğunlaşmış bir güncellemeydi, evet getirdiği bir kaç ekstra olsa da daha çok fotoğraf ve videolar bazında yenilikler sunuyor. Aslında diğer bir artısı gelişmiş pil koruma teknolojisini sunması; temel, adaptif ve maksimum olmak üzere üç farklı mod var. Şahsen ben maksimum kullanıyorum fakat fazla seçenek olması bir şeyi değiştirir mi emin değilim. 6.1 güncellemesinin yüzeyine baktığımızda çok fazla şey yok, sadece yapay zeka ve birkaç geliştirilmiş özellik görüyoruz, fakat derine baktığımızda ise bu güncellemenin cihaz akıcılığına katkı sağlayıp çoğu sıkıntılı açığı giderdiğini söylemek yanlış olmaz.
Özetle, bu güncelleme kullandığım cihaz için bir devrim diyemem çünkü devrimi amiral gemisi birkaç cihaz yaşadı. Fakat güvenlik konusunda düzeltmeler ve açıklar giderildiyse bu benim için yeterli olacaktır. Ben şahsen bu güncellemede kilit ekranına gelen widgetları ve duvar kağıdı için gelen birkaç özelliği sevdim. Birkaç gün içinde güncellemenin sorunları var mı yok mu ortaya çıkar diye düşünüyorum.
1 Comment
Galaxy_kullanıc ısı
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-21-2024 11:46 PM in
Diğer
Çok iyi bende yapay zeka duvar kağıdı ayarladım