cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One  UI  Core ve Ekran Kaydedici ile Good Lock Saçmalığı! 😡

(Topic created on: 03-31-2022 04:23 PM)
ILoveCats_
Expert Level 5
Options
Diğer
Herkese Merhaba Sevgili Samsung Yetkilileri ve Samsung Forum Üyeleri.

İlk önce şunu söylemek isterim ki;ekran kaydedici ile good lock sadece düz one ui cihazları desteklemiyor. Aynı şekilde ONE UI CORE CİHAZLARI DA DESTEKLİYOR.

Eee bu tanıya nereden vardın diyecek olursanız şöyle açıklayayım. Okulda bir öğretmenimSamsung Galaxy A12 kullanıyor. Ve cihazdaki incelemelerim sonucunda cihaz GALAXY THEMES'İ desteklemektedir. Ve Galaxy Themes'i destekleyen bir cihaz good lock modüllerini de desteklemelidir diye düşünüyorum. 

Ve üstelik Samsung Galaxy Tab A8 2022Good lock modüllerini ve ekran kaydedici desteklemektedir. Bu Forumda@Alfatürk ve @UygarA5257veTabA8 adlı arkadaşlarımız bununla ilgili açıklamaları yaptılar zaten.

image

image
Konu ile alakasız yorumların üstü boyanmıştır ve ssler kırpılmıştır. 

Gördüğünüz üzere one ui core arayüzü GOOD LOCK ARAYÜZÜNÜ DESTEKLİYOR. 

Neyse, asıl konumuzo zaman niye diğer one ui core cihazlar bu one ui core cihazların özelliklerini almıyor?

Şimdi Samsung Galaxy Tab A8 2022 Good lock modüllerini apk olarak one ui core arayüzüne sahip olsa da.
Peki diğer one ui core cihazlar niye desteklemiyor? Mesela Tab A7 ve Tab A8 serileri hakediyor Good lock modüllerini. (T510 one ui ise T290 neden one ui core arayüzüne sahip gerçekten çok saçma.)

Ya, T500 de one ui arayüzünü kaldırıyor hatta ekran kaydedici ve Good lock destekleyebilir fakat tamamen saçmalık ya gücü yeten cihazlara bile vermiyorlar.

Samsung, lütfen şu huyundan vazgeç. Böyle gidersen daha fazla müşteri kaybına uğrarsın söylemek isterim.

Evet, gönderinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla uzatmak istemiyorum gönderiyi. 

Okuduğunuz için teşekkür ederim.😊

Not: lütfen linclemeyin.

Bu olayı samsunga kabullendirmek ve bana destek vermek için gönderiyi beğenirseniz çok sevinirim. 
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Katılıyorum sana bencede saçma One ui core destekliyor goodlock ve ekran kaydedici.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum kardeşim umarım donanımı yeten cihazlarda gelir diyelim 😊
ILoveCats_
Expert Level 5
Diğer
Umarım..
Dark_Side
Expert Level 5
Diğer
Ever kardeşim haklısın maalesef cihazlar arasındaki yazılım kısıtlamaları konusunda ciddi bir uyumsuzluk var...
ILoveCats_
Expert Level 5
Diğer
Kesinlikle.
ÖmerA32
Expert Level 5
Diğer
Galaxy Themes'in core ile alakası yok senin tabletinde olmamasının nedeni de core dan değil tabletlerde yok o.
Bende de var themes buna göre anlayamazsın.
Ayrıca zaten Core kısıtlamaları azaltılıyor yeni bazı cihazlara bazı goodlock modülleri kuruluyor Core olsalarda.
A22 gibi.
Ayrıca öyle her Core desteklemiyor hepsinin core'u aynı değil.
Kimisi daha da kısıtlı.
Kimisine kuruluyor.
ILoveCats_
Expert Level 5
Diğer
Tabletleri niye yok ki?
Core kısıtlamaları azaltılıyor evet ama bizim cihazlarda da kısıtlamalar azalsın artık. Sıkıldık iyice bixby, ar emoji bile kullanamıyoruz