Original topic:

One UI 9'dan ilk görüntüler geldi: İşte yeni bildirim paneli

(Topic created on: 03-17-2026 03:24 PM)
479 Views
Bilgi_delisi
Active Level 7
Options
Diğer

One UI 9'dan ilk görüntüler geldi: İşte yeni bildirim paneli

image

Samsung, Android 17 güncellemesini test etmeye başladı. Galaxy S26 Ultra için ilk One UI 9 test sürümü yakın zamanda Samsung sunucularında tespit edildi ve ilk video paylaşıldı.

Galaxy S26 serisi geçen hafta satışa çıktı. Cihazlar, Android 16 tabanlı One UI 8.5 ile geliyor. Samsung, serinin en üst modeli olan S26 Ultra’da One UI 9’u test etmeye başladı.
One UI 9, Galaxy S26 Ultra'da test ediliyor
Galaxy S26 Ultra için yayınlanan ilk One UI 9 sürümü, Samsung’un sunucularında tespit edildi. Telefonun global modeli (SM-S948B) için BZC5 ile biten firmware sürümüne sahip ve yaklaşık 2.6 GB indirme boyutunda. Bu, Samsung'un en yeni amiral gemisi akıllı telefonu için Android 17 tabanlı One UI 9 güncellemesinin geliştirilmesine başladığını gösteriyor. Hatta, Samsung’a en yakın kaynaklardan biri olan Sammobile ekibi, Galaxy S26 Ultra’ya One UI 9 yüklemeyi başardı ve ilk bakış videosunu da yayınladı:

One UI 9 geliştirmesi geçen yıl One UI 8 ile aynı zamanda başladı. Bu, Mayıs sonu ya da Haziran başında herkese açık beta sürümünün yayınlanması, ardından Eylül ayında kararlı sürümün kullanıma sunulması anlamına geliyor. Bu arada, Samsung'un Galaxy Z Fold 8 ve Flip 8'i One UI 9 ile piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirket ayrıca bu yıl daha büyük ekranlı bir katlanabilir telefon da tanıtabilir.

image

Google, geçen ay yayınlanan ilk beta sürümünün ardından yakın zamanda Android 17 beta 2'yi yayınladı. Güncelleme, çoklu görev iyileştirmeleri, kilit ekranı araç takımı desteği ve farklı ekran boyutlarında uygulamalar için daha iyi uyarlanabilirlik de dahil olmak üzere çeşitli temel iyileştirmeler sunuyor. Ayrıca SMS OTP koruması ve Gelişmiş Koruma Modu gibi güvenlik özellikleri de ekliyor.
8 Comments
turk2145
Active Level 5
Diğer
Madem paneli eskiye çevirecekler niye değiştiriyorlarki 8.5te
Bilgi_delisi
Active Level 7
Diğer
Büyük ihtimal ONE UI 8.5'te kullanıcıların panel şikâyetleri oldu. Bu nedenle Samsung, ONE UI 9.0'da paneli eski hâline döndürecek.
ᴅnz
Expert Level 5
Diğer
Eskiye çevirmedilerki hala aynı sadece ses ve ekran parlaklığı yeri büyüdü. 8.5 kullaniyorum1773753101665.jpg
Bilgi_delisi
Active Level 7
Diğer
Ben bu haberi (Gönderimdeki) bir kaynaktan aldım, haber kaynakları her zaman doğruyu söyler.
ᴅnz
Expert Level 5
Diğer
Hocam sana demedim zaten kontrol paneli böyle ui 9 da gönderindeki gibi
turk2145
Active Level 5
Diğer
Good Lockla yapıyor olabilirler o zaman veya düzenleyle. Kontrol paneli farklıydı one ui 8.5te benim gördüğüm fotoğraflarda.
ᴅnz
Expert Level 5
Diğer
Evet düzenle ile degistirilebiliyor 😊1773756340909.jpg
DozgerMirza
Active Level 7
Diğer
Bunlar one uı 8 yayınladı daha telefonlara gelmeden 8.5 çıkardılar aynısını 8.5 yayınladıkları an one uı 9 görüntülerini paylaştılar