Original topic:

One UI 8.5 ve 9.0 ile İlgili Yenilikler😍

(Topic created on: 02-22-2026 02:44 PM)
1978 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba Samsung Members Üyeleri, 

Samsung, yakın zamanda One UI 8.5 ile birlikte yeni Bixby'yi tanıttı. Bixby, kapsamlı geliştirmelerle artık tamamen bir yapay zeka asistanı haline gelmiştir.😍

Örneğin Bir kullanıcı, "Telefonum cebimdeyken ekranı neden sürekli açık?" diye sorarsa, Bixby durumun bağlamını kullanarak ilgili ayarları (örneğin, Yanlışlıkla Dokunma Koruması) gösterir ve kullanıcının bu özelliği doğrudan açmasına olanak tanır.

image

Yada kullanıcılar Bixby'ye "Bana çocuklar için yüzme havuzu olan otelleri bul" diyebilirler. Bixby isteği işler ve ilgili web arama sonuçlarını doğrudan arayüzünde sunar böylece kullanıcılar mevcut seçenekleri kesintisiz ve gecikmesiz bir şekilde keşfedebilirler.

image

Bixby'de henüz Türkçe dil desteği bulunmadığından sesli komut özelliği aktif olmayacaktır; ancak, Türkçe metin girişi yaparak yapay zeka özelliklerinden faydalanabilirsiniz. 
(Yenilenmiş Bixby One UI 8.5 ile sunulacak olup dileyen kullanıcılar APK aracılığıyla kurulum yaparak deneyimleyebilirler)

Apk Yükleyip Deneyimlerini aktaran üyeler var 👇

Yeni Bir Asistanı Ajanı tanıtıldı 😍

Samsung, Perplexity'yi yeni amiral gemisi Galaxy cihazlarına ek bir yapay zeka ajanı olarak sunacak. Kullanıcılar "Hey Plex" gibi özel bir sesli uyandırma ifadesiyle veya yan düğmeye basılı tutma gibi hızlı erişim kontrolleriyle Perplexity'ye erişebilecek ve ihtiyaç duyulduğunda bağlamsal yardıma kolayca ulaşabilecekler.(Bir çok uygulama desteklenecek )

image

One UI 9.0 Güncellemesi Temmuz da Katlanabilir cihazlar ile Gelicek 😍

image

One UI 9 ile birlikte Samsung İnternet tarayıcısında sunulan yeni özellikler, güncellenmiş tasarımlar ve dikkat çekici animasyonlar öne çıkmaktadır.😍
image

image

Yeni Samsung internet güncellemesi henüz yayınlanmadı ama isteyenler APK yardımı ile güncellemeyi yapabilirsiniz😍

Samsung internet deneyimi yapan kardeşimiz Deneyimlerini aktarmış .

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/️-️Samsung-İnternet-one-UI9-u-indir/td-p/21609599?src=ShareByUserCM 

One UI 9 güncellemesi hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla detayın paylaşılacağını ve bu güncellemenin olumlu karşılanacağını öngörmekteyim😍

Peki, One UI 9 hakkında düşünceleriniz ve merak ettikleriniz nelerdir?😍
58 Comments
Diğer
Eline sağlık reis😊👏
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ne demek kardeşim 😊 😍
Burayı da boşlamak istemiyorum Twiter da baya bir sızıntı yapıyorum 😊
Akyüz
Expert Level 1
Diğer