Original topic:

🚀One UI 8.5 Bildirim Paneli!

(Topic created on: a month ago)
580 Views
serhatz04
Active Level 6
Options
Diğer
Sizce nasıl?
image

38 Comments
darwinnz
Active Level 6
Diğer
Değişim nerde
serhatz04
Active Level 6
Diğer
Bildirim kutucuğunun kenarları vs. duvar kağıdına göre renk alıyor.
darwinnz
Active Level 6
Diğer
Gereksiz şeylerle uğraşıyorlar bazı telefonların pil sorunları var optimize etsinler daha hayırlı olur
user619397
Active Level 9
Diğer
kişisel algılamayın ama sizler daha pil ve optimizasyon derdindeyken apple, androidin 10 senede yapamayacağı liquid glass'ı tam zamanında ve eksiksiz bir şekilde yarattı. sonra da one uı > ıos diyen tayfa ortaya çıktı. hani sizin eziklediğiniz marka devrimsel nitelikte şeyler getirirken samsung daha basit bir pil ve cihaz optimizasyonunu beceremedi. aklı olan parasını çarçur etmek yerine gider bi iphone alır perti cıkana kadar kullanır ama burda aylardır nerdeyse her gun herkesle atıştık. neymiş iphone almaya değmez bes para etmeyen cihazmıs cart curt. once elinizdeki cihazların hızına bakın da oyle laf atın. sahsen ben deneyimledim herkesin hayali olan s24+ ı satıp iphone 17 aldım ve deneyimledim bu zamana kadar bosa çile cekmisim. aylık guncellemelerim duzenli ve sorunsuz bir sekilde geliyor, cihaz gayet optimize, pili de samsunga gore gayet yeterli. bilerek hala baska cihazdan membersa giriyorum ki su uı 8.5 cıkınca telefonlara ne olacak insanlar ne tepki verecek cok merak ediyorum. (tabi vaktinde cıkarsa qidüqüeğqşelwş) 😊 😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yanında bir sürü sorun da getirmiş Apple onu niye söylemedin aynen gerçekten çok optimize çalışıyor iOS ayrıca 8.5 çıkınca insanların yorumlarına bakmak istiyorum diyorsun o zaman git bir de Apple forumlarında iOS 26 sorunlarına bak istersen onu da eksik etme derim son gülen iyi gülermiş 😂😂😂
Diğer
Samsung 1 tane dogru dürüst yenilik yapmadığı güncellemeyi artik nasil bir hatası varsa geri çekti kac modelden 🤔 samsung liquid glass gibi bir atılım yapamaz yaparsa zaten 1 yilda anca kullanilacak duruma gelir
darwinnz
Active Level 6
Diğer
Benim derdim o değil ama dediğinizden yola çıkarak daha pil ve optimizasyonu tam yapmadan saçma sapan arayüz rengi arka plana uysun falan diye güncelleme getirip cihazları boşa yorup problemleri çözmezse zaten herkes başka markalara yavaş yavaş kayacak ayrıca iphone optimizasyon ve akıcılığı gayet iyi yaptı çünkü okadar para veren kullanıcıları kaybetmek istemiyor telefonu duyurduğu gibi kargaşa çıkıyor her bayide o model bitiyor benim eleştirdiğim tek nokta iphone konusunda fiyatı ama iphoneyi değil o fiyatın okadar yüksek olmasını eleştiriyorum yani ekonomimizi iphone şuanda çoğu markanın önünde bu doğru evdeki iphone 5s hala sorunsuz çalışıyor dayanıklı uzun süreli burda eleştirilmesi gereken iphonenin kullanıcılara bu kadar önem verirken diğer markaların sadece 2 3 arayüz iyileştirmesiyle gittikçe kötüye giden durumu iphoneyi şuanda çoğu kişi tercih etmiyorsa bunun sebebi alacak gücü olmayışıdır s24+ gelirsek s serisi güzel seri ama s serinin son modelinin kafa tutacağı marka iphonenin son serisi olamaz malesef bu bir gerçek mesela diyelim s26+ çıktı bu 17 proyla bir olma
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ona bakarsan S7 ve S10 gibi eski modeller bile hâlâ taş gibi çalışıyor özellikle eski OnePlus modelleri hâlâ canavar gibi kullanılır Android tarafı artık o işi tamamen çözdü ayrıca iOS da son zamanlarda hiç sorunsuz bir arayüze benzemiyor forumlarda şikayetler gırla dolaşıyor bir de iPhone’un son modellerine Samsung’ların kafa tutamadığını düşünmek bana çok mantıksız geliyor git videoları izle S25 Ultra en son çıkan iPhone’a nasıl kafa tuttuğunu hatta bazı noktalarda geçtiğini görürsün inanmıyorsan bak S26 Ultra çıktığında ortada iPhone diye bir şey kalır mı sanıyorsun bu gerçekten çok saçma bir düşünce
darwinnz
Active Level 6
Diğer
Bu 2 devin kapışmasında bi iphone bi samsung öne geçer bizde anca birbirimizi yeriz o yüzden naparlarsa yapsınlar tarafındayım ben