Original topic:

🚀One UI 8.5 Bildirim Paneli!

(Topic created on: 11-10-2025 05:46 PM)
23 Views
serhatz04
Active Level 6
Options
Diğer
Sizce nasıl?
image

CetinCihan
Active Level 6
Diğer
evet iphone 17 nin ucuz usb 2.0 portundan ios 26 nın pil gösterge sorunundan hala günde 2 kere şarja takma gereğinden bahsetmemişsin neymiş optimizasyonmuş apple fizik yasalarını da optimize edebiliyor mu acaba kapasiteyi hiçe sayarak apple daha sana cihazında söz hakkı bile vermiyor iyice kabullenmişsiniz koyunluğu
thatS25
Expert Level 3
Diğer
Helal olsun dogru yorum🙏

CarPlay takılmaları
Arayüz widget sayfası geçiş takılmaları
Playground kasma sorunu
Ayarlar paneli kilitlenme sorunu....

Bunlarda benden ek olsun
user619397
Active Level 9
Diğer
samsungu 3 kere takıyodum ben sahsen bana ilac gibi geldi aldşağekqkwlqlelwlelel
0 Likes
CetinCihan
Active Level 6
Diğer
tm
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Diğer
Eksiksiz mi? 16 Pro sorun abidesine döndü, haberiniz yok galiba.
user619397
Active Level 9
Diğer
17 kullandığımı soyledim 16 prodan haberim yok, ki ben 11 de bile deneyimledim nasıl koca 16 pro sorun abidesi olabilir?
thatS25
Expert Level 3
Diğer
Bi sorunu gönderi olarak atmıştım(yazılımdır hata yapar isimli gönderide)...
Diğerlerini atmıyorum sonuçta Members'tayız...Çözüm alamam cunku Galaxy Forumu
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Diğer
Iyi de elmayla armudu kıyaslıyorsun. Guncellemelerim eksiksiz her ay geliyor. Optimizasyon daha iyi diyorsun ama apple'ın ürünleri ile samsung'un ayni degil ki. Apple toplasan akilli telefonlar icinde 6 7 cihaza guncelleme çıkarıyor. Varyasyonlarinin islemcileri de zaten benzer. Ama samsung giriş orta üst segment sekilinde bir cok cihaza ve farkli donanim seviyelerine gore yazılım güncellemesi geliştiriyor. İki markanın iş yükü ayni degil. Eger samsung, apple gibi sadece s serisi model üretse yani sadece üst seviye cihaz üretip ürün gamını dar tutsa onun da guncellemeleri optimizasyonlari apple gibi olurdu. Ayrica sen 40 bin liralik s 25 alıp, 77 bin liralık iphone 17 güncelleme desteği bekliyorsun. Sen zaten sana gore eksiksiz ve iyi olan o güncelleme icin fazladan fiyat farkı veriyorsun. Aynı paraya satılan ürünler bile degil bunlar. Ama beklediğin hizmet ayni seviyede olsun diyorsun enteresan
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ayrıca sen hiç Apple forumlarında gezindin mi oradaki yazılım sorunlarını gördün mü eğer görmediysen bir bak derim buraya zaten bazı kullanıcılar yazmış bile bazı sorunları oradan da görürsün Apple’ın iOS’u nasıl çöpe çevirdiğini açın şu gözünüzü artık hala gelmiş bana Apple’ın yazılımını övüyorsun yazık cidden
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer

Önce Samsung'un yazılımına laf edeceğine kullandığın çöp Apple cihazının yazılımına bi bak derim peki ne mi göreceksin bakınca tabii ki de sorun üstüne sorun göreceksin hatta halihazırda bazı kullanıcılar zaten belirtmiş birtakım sorunları hatta yazdıkları bazı sorunlara ben bile şaşırdım doğrusu ne yalan söyleyeyim 😄

Ayrıca 'gelmiş 25u ile benim 17'yi karşılaştırıyor" derken tam olarak ne demek istediğini anlamadım iPhone 17 S25 Ultra'nın yanında çöpe atılası bir cihaz öyle söyleyeyim sana belki biraz abartmış olabilirim ama sadece biraz (:

0 Likes