Original topic:

One UI 8.5 Beta 7 - Yenilikler 😍

(Topic created on: 03-12-2026 06:33 PM)
775 Views
serhatz04
Expert Level 5
Options
Diğer

BugünGalaxy S25 serisi için One UI 8.5 Beta 7 yayınlandı. Peki bu güncelleme ile neler düzeltildi ? 

Bu gönderide bunları açıklayacağım. 
O zamanbaşlayalım 😍

Yayınlandı ‼️

️Boyut:985.19 MB
Güvenlik Yaması Düzeyi:5 Şubat 2026

🚀Yapı:ZZC7

image

📢️Yenilikler

Yakınlık sensörünün arızalanması ve aramaların görüntülü aramaya dönüşmesine neden olan bir sorun giderildi.

Çalışma/güvenlik klasöründeki GMS uygulamalarına renk paletinin uygulanmaması sorunu giderildi.

- Gmail arama kutusunun karanlık moddaki görünürlüğü iyileştirildi.

- Yeni bir proje başlatılırken Galeri'nin çökmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

- Galeri'deki özel albümlerden fotoğrafların dışa aktarılamaması sorunu düzeltildi.

- Isı üretimiyle birlikte DeX bağlantısı sırasında Toast açılır pencerelerinin görünmemesi sorunu düzeltildi.

- Hava durumu widget'ına şehir eklendikten sonra Fahrenheit sıcaklık bilgilerinin kesilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

- Çoklu BSSID (MBSSID) desteği olan erişim noktalarında Wi-Fi dolaşım taraması sırasında tek seferlik Wi-Fi kurtarma işleminin gerçekleştiği bir sorun düzeltildi.

-Samsung Mesajlar uygulamasında okunmamış mesaj kutusuna ilk kez girildiğinde yaşanan takılma ve donma sorunları giderildi.

-Belirli koşullar altında bildirimlerin bildirim penceresinde görüntülenmemesi sorunu giderildi.

Bu kadardı,umarım beğenirsiniz 😊
SM-A56
Active Level 6
Diğer
benim için en önemlisi güncelleme de beklediğim özellik bu şuan için uygulama kilidi şifre ben getiricekler diye okumuştum redmideki gibi şifre uygulamalara kolay oluyordu
serhatz04
Expert Level 5
Diğer
Aynen öyle , bunun bile gelmemesi çok saçma .
SM-A56
Active Level 6
Diğer
Yani bana farketmez sonuçta samsungun arayüzü hep aynı değişen birşey yok işte yeni sürüm diye kakalıyorlar ama bakıyoruz bir tık bir değişim yok ya kameralar desen zaten tuhaf karıncalanma var iPhone almak istemiyorum ama kafam da karışıyor yani biraz çaba sarf etseler keşke modeller için
SM-A56
Active Level 6
Diğer
Kamera konusunda da vasatlar karıncalanma var kamerada iPhone da öyle değil çoğu şey bakıyoruz iPhone Samsung tan alıyor ama iPhone kamarası falan daha iyi çözemedim bu işi ben
serhanserter
Active Level 7
Diğer
👏👏❤❤🙏🙏
ilkem
Active Level 4
Diğer
Beta progrma nasıl katılabiliriz
__ALPHA__
Expert Level 5
Diğer
Ülkemiz betaya dahil değil legal şekilde katilamazsin ama