Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-07-2025 05:08 PM (Last edited 04-07-2025 05:17 PM ) in
DiğerSAHTE BİLGİ OLABİLİR SADECE FİKİR BELİRTME AMAÇLIDIR. KESİN GÖZÜYLE KESİNLİKLE BAKMAYINIZ.
Asla kesin gözüyle bakmayın ancakThePhoneFuel veTarun gibi ünlüler bu çizelgeyi resmi X hesaplarında paylaştıklarını da belirtmek isterim.
Ne yazık ki çoğu kişinin hâyelleri ben de dahil olmak üzere tekrardan suya düştü. S23 FE, A55, A35, A54, A34, S22 Serisi ve S21 serisi güncellemeyi Nisan ayında almayacaklar.
Tabii ki bunların Nisan ayı içerisinde güncelleme almayacağı tahmin edilebiliyordu ancak S23 FE için yapılan tercih kullanıcısı olarak beni hâyâl kırıklığına uğrattı. Eminim yeri gelince de S25 FE ile S24 FE'ye ayrımcılık yapılacak.
Samsung'un güncelleme politikası hakkında diyecek daha fazla söz yok. Aynı anda güncelleme veremeyecek kadar acizler. Bu ne ilk, ne de son... ":)
Linçlemek isteyenler illaki olacaktır, S23 FE Nisan ayında güncelleme almalıdır zorundalar gibi şeyler söylemiyorum. S23 serisinden sonra çıkan bir cihaz olmasına rağmen S22 gibi cihazlar ile aynı muameleyi görmesi hoşuma gitmiyor ve belirtiyorum. Yoksa bu güne kadar beklemişiz. Bi ay daha sabredemeyecek miyiz? O kafayla bakıyorum. ;)
Seviliyorsunuz. Yorumlarda fikirlerinizi mutlaka belirtin.
36 Comments
- « Previous
- Next »
Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 05:53 PM in
Diğer
Tabii ki öyle. S serisi için isyandayız!!!
NaturaDominus
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 05:50 PM in
Diğer
Samsungun en kötü yanı ve kabul edilemeyecek tarafı, telefonları hızlı unutmasıdır. S23 için bile söylenmeler başladı, bazen olmaması gereken takılmalar, performans düşüklükleri ortaya çıkıyor, hepimiz biliyoruz ki planlı eskitmenin bir parçası bu, güncellemeler ile cihaz yavaşlatılıyor. Ben henüz iphone 11de bile böyle bir şey görmedim, güncellemede de geri kalmadı, S23FE iphone 12den bir tık daha güçlü işlemciye sahip, yıllarca ömrü olan bir cihaz aslında, tabii samsung izin verirse. S23 ün bile gözden düştüğü ortadayken, samsungdan devam edeceğimi sanmıyorum. Abimin kullandığı iphone11 hâlâ stabil devam ederken, ondan çok daha güçlü cihazım adam yerine konmuyor. Kabul edilemez.
Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 05:54 PM in
Diğer
Kesinlikle katılıyorum. Düzeltmedikleri sürece samsung'dan devam edeceğimi sanmıyorum. Son telefonum olur bu gidişle.
beyazad-s23
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 07:18 PM in
Diğer
Çatır çatır çalışıyo en ufak kasılma yok. Kim demis şikayetler başladı diye?
oneui7s23fe
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 06:21 PM in
Diğer
Bu eleman s23 fe s23 den once one ui 7 alacak olan degil miydi hahahahahahahahah😂😂😂😂😂😂
Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2025 07:03 PM in
Diğer
He ya, başaramadık abi... 😔
beyazad-s23