cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6.1.1' ile Galaxy AI Özellikleri 😍

(Topic created on: 09-05-2024 03:29 PM)
809 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri,

Eylül ayında kullanıma sunulmasıyla birlikte güncelleme, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6'nın AI özelliklerini Galaxy S24 serisi, S23 serisi, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serisi dahil olmak üzere önceki modellere genişletileccek. İletişim, üretkenlik ve yaratıcılıktaki en son gelişmiş özelliklerle güncellenen işletim sistemi, kullanıcılara daha fazla zeka ve kolaylık sunmak için her mobil deneyimi yükseltecektir😍

Galaxy AI ile başka bir dilde biriyle iletişim kurmak basit ve kolaydır. 
Interpreter artık tüm genişletilmiş cihazlarda kullanılabilecek Dinleme Modu ve ister bir sunumu dinleyin ister tek yönlü çeviri sunar.

Chat Assist ile kullanıcılar Composer'ı kullanarak e-postaları, sosyal medya gönderilerini ve daha fazlasını kolayca taslak haline getirebilir .

Kullanıcılar sadece birkaç anahtar kelime girebilir ve Galaxy AI, inceleme için ton ve kişisel stile göre tam bir mesaj oluşturur. 

Daha önce yalnızca Galaxy Z Flip6'da bulunan önerilen yanıtlar artık Galaxy S24 serisi cihazlarda kullanılabilecek ve Galaxy Watch7 veya Galaxy Watch Ultra'ya bağlandığında bilekten hızlı yanıtlar sunacak.

Note Assist zaman alıcı toplantı notlarını geçmişte bırakarak çeviri ve not özetleri sağlarken, yeni eklenen transkript özelliği ses kayıtlarına dayalı notları hızla oluşturabilir. 

PDF Overlay Translation: PDF dosyalarındaki metni zahmetsizce çevirebilir ve üst üste bindirebilir veya hatta resimlerdeki ve grafiklerdeki metni çevirebilir.

Sketch to Image : ise basit çizimlere dayalı olarak orijinal resmi mükemmel şekilde tamamlayan bir dizi resim seçeneği üreterek fotoğrafları geliştirmeye yardımcı olur.

Circle to Search :Google ile gelişmiş arama yetenekleri, arama sonuçlarını hızla oluşturur ve artık karmaşık matematik problemlerini çözmek için adım adım talimatlar ve yeni eklenen Sound Search 10 özelliği sunar.
Kaynak:Samsung basın bildirimi

Samsung Galaxy S24 serisi için yazılım güncellemesi Kore'de 5 Eylül'de yayınlandı .Kuzey Amerika ve Avrupa'da ise 9 Eylül'de dağıtılmaya başlanacak. Önümüzdeki haftalarda ek Galaxy cihazları ve ülkeleri için yazılım güncellemeleri sunulacak.

En yakın zamanda Ülkemize güncelleme sunulacaktır beklemede kalın 😍❤️
39 Comments
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler alfatürk 😍💫💫
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim ne demek😍
Noir16
Beginner Level 5
Diğer
Bilgilendirme icjn tesekkurler
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim 😊
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık kardeşim 👍😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Nr demek 😊
GrangerReis
Active Level 4
Diğer
Teşekkürler bilgilendirme için
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim ne demek
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık Alfatürk kardeşim. Sence s21 fe one ui 6.1.1 alırmı? Geçen sene 5.1.1 almıştı diye hatırlıyorum 😊