sepyadam
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung One UI 6.0 arayüzünün yeni Android 14 özelliklerinden birini destemediği ortaya çıktı. Yazılım akıllı telefonun pil sağlık durumu hakkında kapsamlı bilgi sunmuyor.
Samsung One UI 6.0 güncellemesi, akıllı telefonun pil sağlık durumunu gösteren bir Android 14 özelliğini desteklemiyor. Bu bilgi, GalaxyClub tarafından Galaxy S23 üzerinde yapılan testler sonucunda doğrulandı.
Yapılan denemede Android 14 beta çalıştıran Galaxy S23'e yeni API'yi kullanan ilk uygulamalardan biri olan aBattery yüklendi. Ancak uygulamanın bu bilgilere erişemediği görüldü. Sonuç olarak şu an için Samsung telefonunuzda aşağıda listelenen pil istatistiklerini görmeniz mümkün değil:
- Maksimum kapasite (Android 14 API aracılığıyla)
- Üretim tarihi
- İlk kullanım tarihi
- Şarj voltajı
- Şarj politikası
Samsung One UI 6.0 şimdilik kullanıcılara yalnızca pil durumu ve toplam pil kapasitesi gibi temel bilgileri sunuyor. Koreli marka henüz konuyla ilgili yorum yapmış değil. Her halükarda şirket yazılımın final sürümü yayınlanmadan önce pil API'si için destek eklenebilir. Bekleyip göreceğiz.
Kaynak:
5 Comments
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2023 10:44 PM in
Diğer
Bu pil sağlığını görebilmeyi bizde çok isteriz ancak kararlı sürüm yayınlanmadan bişey diyemeyiz şu anki betalarda bu özelliği sunmadilar. Sunacakları hakkında söylentiler var
sepyadam
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2023 10:48 PM in
Diğer
Hali hazırda kullanılan bu denli faydalı bir eklentiyi kaldırmaları saçmalık olur. Dediğin gibi tam sürümde olmaz ise ap açık art niyet sezerim bu olayda ben. Pilin iyi durumda mı, kötü durumda mı anlama, sana iş çıkarsın yeni telefon al ya da masraf çıkarsın. İphonlara gelen guncellemelerle telefonunun yavaşlaması hadisesi gibi bakıyorum ben.
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2023 10:51 PM in
Diğer
Ben müşteri temsilcisine uzak bağlantı talebi istedim pil durumuma baktılar mart ayında aldım ben s23 ultramı bu zamana kadar durumum bu
sepyadam
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2023 10:58 PM in
Diğer
7 ay olmuş ve iyi, kullanırken şarja takarken vesaire dikkat etmişsin sanırım. Bende a34 aldım, 12-13 saat ekran sürem var, şarjda kullanmıyorum artık, 1 saat tamamen dolmasını bekleyip alıyorum, sıcaksa telefon şarja takmıyorum ve yeniden başlatıyorum hergün birkaç kez. Hiç de diken üstünde yada takıntı gibi hissetmiyorum, hayatımızın önemli bir parçası bu telefonlar ve performansı kullanma şeklinize bağlı. Ne kadar böyle dikkat ederim bilmiyorum.
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2023 11:02 PM in
Diğer
Ben telefonu %10 ya da %25 gibi takıyorum. Gözetim altında 1 Dakika bile fazla beklemiyorum. Dolduğunda hemen çekiyorum. Uzun süre şarjda bırakmak riskli