Original topic:

One 7.0 güncellemesini alanlar cihazda olumsuz yönler oldumu?

(Topic created on: 04-29-2025 12:04 AM)
394 Views
tolgaS24FE
Expert Level 3
Options
Diğer

.

9 Comments
Zafercan
Active Level 10
Diğer
Pilimin hala bitmemesi 😂
qruex
Active Level 1
Diğer
Suanlik Sorun Yok Pil Ömrüm Uzadı
0 Likes
ahmetfaruk
Active Level 3
Diğer
Evet, task changer'da stack görünümünü kaldırmışlar
0 Likes
ahmetfaruk
Active Level 3
Diğer
Acaba alternatif bir uygulaması falan var mıdır?
0 Likes
Ambluden
Beginner Level 5
Diğer
Pil ömrüm kısaldı. Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönmedim.
0 Likes
acays22-23ultra
Active Level 10
Diğer
Soyle soruyum ben arkadaşlar. % 10 da 1 saat ekran açık süresi alıyorum iyimidir. Mantıken baktığınızda 10 saat olması lazım hep öyle devam eder mi acaba bakacaz.
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Diğer
Hafif böyle takiliyo hissi veriyo 6.1 cok akiciydi ama yerine oturur heralde. Bence bekledigime değdi.
S23esk
Active Level 2
Diğer
Cihaz S23
Ana ekran dijital saat witget sevmedim,kişiler de(rehberde) son eklenen kişileri rehberin üstünde göstermesini sevmedim bi kaç sevmediğim özellik daha da var aslında yazmıyım ben alışamadım daha bu sürüme 😊 saygılar iyi geceler
0 Likes
Yasem1n
Active Level 4
Diğer
Z flip 5 kendi cihaz deneyimlerimde
OLUMSUZ YÖNLERİ
1) Bug var birkaç tane (uygulama ekranı arama butonu hep karanlık modu renginde, kapak ekranımda widget arka planı simsiyah normalde blurlu bir halde kapak ekranı fotoğrafı yerine vs.)
2) Telefon 170 gb boş alanı olmasına rağmen kasıyor, gözle görülür şekilde takılıyor ve yavaşladı. Arka kamera kalitem de azaldı ben artmasını beklerken :(
3) Widgetlar yatay eksende şekillenmesi çeşitlenmiş olsada dikey eksende uzama kabiliyetlerini kaybetmiş? Ayrıca Samsung internet arama motoru widgetı bende gözükmüyor kaldırdılar mı bende mi bug var bilmiyorum. Bide Optimize et widgetı temizleme butonu solo konulmuş eskiden sağdaydı çok çok daha kullanışlıydı neden sola alındı widget içinde hiçbir fikrim yok 🙏
4) Sağdan ve soldan diye bildirim ve kontrol panelinin ayrılma fikrini sevdim ama sadece şarj kısmından aşağı çekersem kontrol paneline ulaşabiliyorum bana dar ve kısıtlanmış hissettirdi çentiğin sağı solu diye olabilirdi direkt.
5) Now brief yok nedenini bilmiyorum belki modelime tanımlanmamıştır belki başka bir şey.
6) Evet son uygulamalar kısmında (tilt stack stilinde) son uygulamaların üstündeki uygulama simgesi ortalanmış ve büyütülerek estetize edilmiş bu güzel ama eskiden var olan son uygulamalar (stack stilinde) sıralanış biçimi daha güzeldi bence
7) Now bar gerçekten now bar şarkıyı durdurunca bile kayboluyor bug mı anlamadım ve bende bir tek şarkı kısmı çalışıyor ne saat ne kayıt bölümü sadece medya oymatırken now bar var oluyor (evet ayarlardan kontrol ettim now bar mümkün tüm uygulamalara kullanımda izin verdim sadece hiçbiri nowbara dahil olmuyor işte)
Kişiselleştirme kısmı duvar kağıdı tema renklerinş seçip telefona uyguladığımda kontrol ve bildirim (bir idi ya eskiden) paneline de uygulanıyordu bu renk paleti ve tema ama şimdi uygulanmıyor ekstra onunla kendim uğraştım good locktan duvar kağıdı ve stil menüsü renk paletinin oraya da uygulanması çok güzeldi bence geri getirilsin ya da bu da mı bug bilmiyorum 🫠
9) Eski saat stili güzeldi ne yaptınız ya şimdikini beğenmiyorum. Bide en baştaki stil hariç diğer stillerin de altında kalınlık incelik yönetme kısmı olmasına rağmen bir tek enbaştaki kullanılabiliyor diğerleri soluk renkte aktif değiller kontrol edemiyorsunuz.
10) Kilit ekranı içeriği göstermeyen simge stili bildirimler sol üste alınmış saatin ve kilit ekranın widgetlarının altında olduğu eski yeri bence çok daha iyiydi bu öznel tabii ekranın temiz gözükmesin sevenler olabilir. Bide kilit ekranı widget kısmında ay döngüsü ve kalp stili Samsung healt aktivite gibi widgetların blurlu çerçevesi olmuş baya kötü bu da şahsi fikir şeffafken çok iyiydi neden yaptınız ya ağliyanzi iphone'a benzemiş azıcık ama ne gerek var çirkin 🙏
11) Kamers kontrol sembollerini üstten alıp altta gruplamanın amacı neydi eskiden çok daha iyiydi ne amaçlandı bununla anlamıyorum sadece tek el kullanım kolaylığı sağlıyor herhalde diyebilirim sanırım başka bir amaç veya estetize ediş görmüyorum.
OLUMLU YÖNLERİ
1) Kilit ekranı galeri widgetına bayıldım çok tatlı, en üstte ekranın kilitli olduğunu gösteren gösterge kalp şeklinde ve birkaç başka şekilde daha ayarlanabilir olmuş bayıldım minik detaya🥹
2) Sağ üst şarj simgesi estetik beğendim
3) Uygulama ekranı arama çubuğu aşağıya alınmasına estetiği için diyemesemde konumu için çok güzel ve kullanışlı diyebilirim.
3) Şarj ömrü f a r k edilir biçimde artış yaşadı çok sevdim bunu.
.
.
.
.
28 Nisanda öğlen indirdim daha bu kadar deneyimleyebildim ama umarım var olan tüm sorunlar herkes için en kısa zamanda yeni bir güncellemeyle düzeltilir ve kullanıcı iyileştirmesi yapılır 🙏 yine de bence değer arkadaşlar ben kısa zamanda gelebilecek yeni bir güncellemeyle var olan sorunların çok büyük oranda gidebileceğini ve kullanım iyileştirmeleri olacağına inanıyorum One UI 7 güzel geldi❤ 👏
0 Likes