cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI BETA Hakkında

(Topic created on: 03-19-2025 08:40 PM)
334 Views
GalaxyHaber
Active Level 6
Options
Diğer

Herkese Merhaba Dostlarım Bugün ONE UI Betaya Giren Dostlarımıza Hatırlatmada Bulunmak istiyorum 😊

Dostlarım Samsung S23 Serisine ONE UI 7 Betayı Sundu Katılabilmeniz için.

Ama Forumda Gezerken Herkes Pil Konusun da Yada performan vb. Şeylerden şikayetçi Dostlarım ilkönce ONE UI 7 Daha Beta Yani Test Aşamasında Eğer siz bu Betaya Giriş Yaparsanız Her şeyi Kabul etmiş bulunuyorsunuz.

Çünkü Dostlarım ONE UI 7 daha Hala Test Aşamasında İlk kurduğunuz Zaman Pil Performansı Gayet Başarılı olabilir ama Bazen güncelleme geldiği için betaya Pil performansı düşe biliyor tabiki Samsung bunun farkında olduğunu biliyor Güncellemeler getire getire Hata düzeltmeleri telefonun en iyi performansı alabilmesi için elinden gelenini Yapıyor.

Samsung Şuanda ONE UI 7 için çok Geç Kaldı Ama biraz sabretmeniz gerekiyor ONE UI 7 Betaya Katıldıysanız "Her şeyi Kabul Etmiş Olursunuz!" Lütfen Kimse BETA da iken kızmasın bunların olması gayet normal çünkü adı üstünde BETA yani Test Aşaması.

Samsung Zaten Şuan elinden geldiğince Hızlıca ONE UI 7 dağıtmaya Çalışıyor bizim sadece Yapmamız Gerekenler BETA'ya katılanlar Hataları veya ne tür sorunlar varsa Samsung Ekibine ne kadar çabuk bildirirse BETA o kadar çabucak Hızlandırma şansları vardır.

Umarım Beni Yanlış Anlamazsınız Elimden geldiği kadar size Açıklama Yapmak istedim. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim Allah Oruçlarınızı Kabul Etsin. Hayırlı Akşamlar❤️
8 Comments
klazaybara
Active Level 4
Diğer
betaya nasil katilacagiz
GalaxyHaber
Active Level 6
Diğer
Öncelikle telefonunuz nedir hocam A serisi ise Hiç Katılamazsınız
klazaybara
Active Level 4
Diğer
s22
GalaxyHaber
Active Level 6
Diğer
Maalesef hocam Beta şuan S24 S23 için açık
klazaybara
Active Level 4
Diğer
tamam tesekkur ederim
GalaxyHaber
Active Level 6
Diğer
Rica ederim Hayırlı Ramazanlar dilerim😊
MuhammedA24
Active Level 6
Diğer
İşte türkiyede beta olmamasının sebebi bu. Burda kaç kişi betadaki hataları samsunga bildirecek ki? Bana sorarsanız 10/1 falan. Geri kalanı "Beta" olan sürüme kötü olmuş diyecek çok hata var diyecek geçecek.
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Hocam iOS sürüm konularına bakıyorum dh den. Millet profil yükleme zorunluluğu kalktığından beri betalara katılıp sürekli şikayetçi oluyor. Geri bildirim mildirim falan hak getire. Bir de youtuberlar da bunu nasıl yeni çıkan sürümü ilk ben yükledim tarzı videolar da çekiyor durum daha da vahim oluyor. O yüzden dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.