cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 6.0 HATASI

(Topic created on: 03-06-2024 12:19 PM)
394 Views
ƑƲƦƘƛƝA34
Active Level 7
Options
Diğer

Hafıza temizliği başlayınca oluyor ve temizlik bittikten sonra düzeliyor.
Sadece hatayı gösterme amaçlı paylaştım
10 Comments
byrmclk05
Active Level 8
Diğer
İnşallah düzeltirler.
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
İnşallah düzelir
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Bu bir sorun değil,cihaz hafızasını temizlediğiniz için ana Ekran kendini yeniden başlatıyor.Çünkü cihaz hafızası temizlenerek arka planda çalışan uygulamalarda temizleniyor.Önemli bir şey değil,hatta bu yaşadığınız durum bir sorun veya hata bile değil
Diğer
Bence bu bir hata.
Cihaz hafızayı temizlerken one ui ana ekranı yeniden başlatmaması gerekir. Diğer android'lerde böyle bir sorun yok.
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Bunun sencesi bencesi yok,bu bir hata değil.Baska androidlerde olmaması one ui da sorun oluşturduğunu kanıtlamaz.OneUI ayrı diğer Android ler ayrı,Başka Androidlerde de başka sorunlar var ama OneUI da olmuyo.Mesela MIUI,envai çeşit hatası var ama tek bir tanesi bile OneUI da olmuyo biz şimdi cahil gibi OneUI da şu sorun var ama diğer androidlerde yok diyemeyiz yada sencesi bencesi var gibi bir tanı koyamayız.Mesela şöyle düşün,bir doktor var diyelim sende şu hastalık var diyo ama hastanın kendisi diyoki bence bu hastalık bende yok diyo ama burda işini bilen doktor hasta ne bilsin bu durumunda aynı bu şekilde.Sana şunu diyom kendi kafamıza göre hareket edersek bu ülke ve ülkenin insanları olarak nereye gelebiliriz bunu bide sen düşün🙂
Diğer
Diğer android derken samsungun eski android sürümlerinden bahsetmiştim:)
Android 13 one uı 5 gibi
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Yav orasına takılma örnek verdim ben sen dediğimi anla yeter,senin yaşadığın durum hata değil
dromio
Active Level 7
Diğer
ne one ui 6 ymiş arkadaş yaa.herkeste mi sknti cikar.. amiral orta farketmiyor çoğu kişide hatalar var .
Diğer
Aynen öyle. Optimizasyon sıkıntısıda var.
Ama 6.1 güncellemesi ile azalacağını umuyoruz.