cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

NE YAPIYOLAR ANLAMADIM

(Topic created on: 08-02-2020 11:02 PM)
320 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Diğer

Yaw abi bi bakıyom s10 u olanlar dert yanıyo s'ler ayrı, a'lar ayrı hepsi ayrı. Ne yapıyon sen samsung doğru düzgün bi iş yapamıyacan mı?!!! 

İlla diyon ki siz bizden telefon almayın gidin apple dan vs alın diyon ne yapacaz bekleyelim biraz daha düzelcek misiniz diye?!!!

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
emin olun apple telefonlarda da sorun yaşayanlar vardır.Buranin sonuçta amacı çözüme kavuşmak için ama ben genede samsungun android 10 da cuvalladigini düşünüyorum.A70 kullanıyorsunuz ben de a70 kullanıyorum ve oyun performansı android 9 a göre gözle görülür şekilde düşük.Umarim üstesinden gelinir.

View solution in context

Solution
inf4ndroid
Expert Level 5
Diğer
Özellikle Android Q güncellemesiyle beraber önemli hatalar yaşanmaya başladı. Pandemi süreciyle geciken çözümler, umarım ki yakın zamanda gelecektir.

View solution in context

7 Comments
Solution
Diğer
emin olun apple telefonlarda da sorun yaşayanlar vardır.Buranin sonuçta amacı çözüme kavuşmak için ama ben genede samsungun android 10 da cuvalladigini düşünüyorum.A70 kullanıyorsunuz ben de a70 kullanıyorum ve oyun performansı android 9 a göre gözle görülür şekilde düşük.Umarim üstesinden gelinir.
MBÖ
Active Level 10
Diğer
inşAllah yoksa gözümdeki değerini değerlerini kaybedecekler!
UgurK
Active Level 7
Diğer
a10da da ayni gözle görülür şekilde düştü android 10 da
Solution
inf4ndroid
Expert Level 5
Diğer
Özellikle Android Q güncellemesiyle beraber önemli hatalar yaşanmaya başladı. Pandemi süreciyle geciken çözümler, umarım ki yakın zamanda gelecektir.
MBÖ
Active Level 10
Diğer
inşAllah
slite35
Active Level 7
Diğer
s serisi alıpta dert yakınan kişi asgari ücret kazanıp bütçesi boyunu aşıp alan kişidir net. Bir diğer sebebide insanlar doyumsuz ve çok mükemmeliyetçi olmalarından kaynaklı telefonun en küçük sorununu çok büyütüyorlar. Bende s10 lite var kötü dersem çarpılırım azıcık elinizde ki eşyaların değerini bilin sadece eşya değil sizi seven sayan insanlarında aynı şekilde değerini bilin herşey gelip geçici
MBÖ
Active Level 10
Diğer
👍👍👍