cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Merhaba ben samsung kullanıyorum e postama erişemiyorum acilllll yardımm

(Topic created on: 08-27-2023 06:42 PM)
330 Views
dedeejddknfldxxjwk
Active Level 1
Options
Diğer

Merhaba ben samsung kullanıyorum e postama erişemiyorum acilllll yardımm

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MertcelikS24
Active Level 1
Diğer

Farklı  bir mail hesabı kurun  eğer  o mailde sorun yoksa  sizin mail  sunucularnizda  sorun vardır.  Telefonda  mail  sorunu yaşıyorsanız   eğer uzaktan  erişim birimine kayıt bırakınız onlar  durumu  incelesinler daha net olur. 

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Exynos1380
Active Level 3
Diğer
Nasıl yani , samsung account olmadığından emin misin konuyu biraz daha netleştirebilir misin
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Gönderinin sahibi cevap yazmış ama cevaplayı kullanmadığı için size bildirim gitmemiştir, haber vermek istedim.
0 Likes
Exynos1380
Active Level 3
Diğer
Teşekkür ederim
Ahmet_S23
Active Level 8
Diğer

telefon modelin nedir ? hangi epostana giremiyorsun ?

Gmail mi ? samsung hesabın mı ? kişisel mail hesabın mı? daha net yazınız

BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Gönderinin sahibi cevap yazmış ama cevaplayı kullanmadığı için size bildirim gitmemiştir, haber vermek istedim.
Diğer
Telefon modeli A03 ana e postamı giremiyorum Gmail değil icloud evet kişisel hesap
0 Likes
Exynos1380
Active Level 3
Diğer
Hocam hiç apple ürünı kullanmadığım için maalesef bu konuda size yardımcı olamayacağım sorununuzu apple ve samsung destek hizmetlerine yazmanızı tavsiye ederim
0 Likes
Diğer
Samsung acount var
0 Likes
Solution
MertcelikS24
Active Level 1
Diğer

Farklı  bir mail hesabı kurun  eğer  o mailde sorun yoksa  sizin mail  sunucularnizda  sorun vardır.  Telefonda  mail  sorunu yaşıyorsanız   eğer uzaktan  erişim birimine kayıt bırakınız onlar  durumu  incelesinler daha net olur. 

0 Likes