Original topic:

Maalesef.

(Topic created on: a month ago)
230 Views
FS_alpha
Active Level 4
Options
Diğer

ios arayüzünde yumuşaklık ve estetik hiç bir zaman one UI'a gelmeyecek. Samsung'un bu konudaki çalışmaları berbat

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yumuşaklık ve estetik'ten kastığın nedir?
Diğer
Animasyon ve ikonlar galiba
Anonymous
Not applicable
Diğer
İkonlar biraz göreceli konu fakat animasyonlar konusunda aynı şeyi düşünmüyorum
SM_S20_FE
Active Level 3
Diğer
Iosdaki yumuşaklığa katılıyorum ama estetiklik bence kötü iosda, UI arayuzu estetiği ikonları kat kat daha iyi geliyor bana akıcılık tabi dusuk iosa göre o ayrı ikonlar bence samsung ui arayuzunde cok daha iyi
axeno
Expert Level 5
Diğer
Geldi bile sayılır. iOS her zaman stabildi, iOS 26 çıkana kadar.

Samsung ise bu sene ilk defa akıcılığı ciddi anlamda arttırdı ama hala ağır yüklemelerde animasyonlar ara sıra zorlanıyor. Yine de yıllardır yavaş olan arayüzün artık daha akıcı ve hızlı olması iyi bir gidişat.
SM_S20_FE
Active Level 3
Diğer
Arayuzu hizlandirmak icin ui arayuzu ve android sistemini lightlaştırmak lazım baya
FS_alpha
Active Level 4
Diğer
Ben arayuz estetiği için dedim yoksa satbilizasyon ve optimizasyon ipados 26 ike yalan dolan sacma bir sey oldu. Bir kere apple kullandım bir daha ömrüm boyunca öldürseler apple almam sacma sapan bir işletim sistemi 0 satbilizasyon. Ama daha estetik ve yumusak
Diğer
One UI baya iyi yol kat etti estetik vb konusunda. Maalesef animasyonlar gibi çoğu şeyde androidler ios un İ si olamaz. Androidden ios bir cihazın animasyonuna bakınca bir vay be diyorsun herifler baya uğraşmış estetiğe animasyonlara onun dışında One UI arayüzüde gayet mükemmel özellikle hız ve tepkisellik olarak sanki iyi ios tan
Anonymous
Not applicable
Diğer
Uygulama açılış ve kapanış animasyonları olarak bence öyle değil (İos'un i'si falan olamaması konusunda)